reklama
Podobnie jak większość dziewczyn, nie myję nocnika specjalnymi chemikaliami- po każdym siusianiu lub kupce po prostu nocnik przemywam gorąca woda z mydłem. I tyle
izabela352
Fanka BB :)
aha
donkat
wszystko jadę spryskiaczem z wodą i octem - nocnik, blaty, kafelki, zabawki.
a nie czuc potem octem? jak z osiadaniem kurzu?
juz nie moge wytrzymac z kurzem. non stop wszedzie go pelno, nawet zaraz po scieraniu
To pozazdrościć ja jak nie przelecę mebli co drugi trzeci dzień to kurzem zarastamy a też używam pronta.na poczatku czuć octem, po minucie zapach się ulatnia. Antykurzowy ten specyfik to raczej nie jest. Mebli tak nie traktuje uzywam pronto do drewna i raz na dwa tygodnie wystarczy, u nas chyba nie widać kurzu po prostu.
izabela352
duzo zalezy od koloru mebli. na ciemnych wiadomo- wszystko widac.
donkat
kobietki, juz od dawna mysle o mopie. niestety na mysleniu sie konczy, poniewaz po1: nie weim jaki wybrac, po2: czasem ceny mnie przerazaja.
powiedzcie mi, jakie sie u was sprawdzaja i na co nalezy zwrocic uwage kupujac. nie interesuej mnie tak mop z fredzelkami, tylko plaska deska i szmatka
powiedzcie mi, jakie sie u was sprawdzaja i na co nalezy zwrocic uwage kupujac. nie interesuej mnie tak mop z fredzelkami, tylko plaska deska i szmatka
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Wydaje mi się,że do mycia jednak lepszy jest ten z frendzelkami,a taki płaski ew. do przelecenia na sucho w ramach polerki.
reklama