reklama
donkat
Fanka BB :)
kobietki macie taki wieloczynnosciowy rbot, zwany przez nas kombajnem? taki co mozna robic soki, ubijac piane, wyrabiac ciasto, zetrzec warzywa itp itd?
nie polecam firmy MPM model Kasia. mamy go zaledwie 2 lata i juz kilka rzeczy wymienialismy. a prtzrciez nie uzwyam go codziennie!!! chyba lepiej dolozyc kase i kupic Zelmer albo Philips
nie polecam firmy MPM model Kasia. mamy go zaledwie 2 lata i juz kilka rzeczy wymienialismy. a prtzrciez nie uzwyam go codziennie!!! chyba lepiej dolozyc kase i kupic Zelmer albo Philips
AsiaKC
Just mama
My mamy moulinexa. Nie używam go często, bo nie mam miejsca żeby stał na wierzchu a wyciągać go i chować to mi się nie chce Więc większość rzeczy robie ręcznie (wyciskam owoce, wyrabiam cisato, ścieram warzywa i kroję... ;-) Do miksowania zup kremów lub ciasta rzadkiego mam ręczny blender albo zwykły mikser ręczny.
mam go ponad 6 lat i wszystko działa a używam go częściej niż tylko na świętakobietki macie taki wieloczynnosciowy rbot, zwany przez nas kombajnem? taki co mozna robic soki, ubijac piane, wyrabiac ciasto, zetrzec warzywa itp itd?
monia_l
Wrześniowe mamy'07
ja też go mam na wierzchu i używam go częstomam go ponad 6 lat i wszystko działa a używam go częściej niż tylko na święta
reklama
donkat
Fanka BB :)
mam go ponad 6 lat i wszystko działa a używam go częściej niż tylko na święta
ja też go mam na wierzchu i używam go często
widocznie nasz egzemplarz jakis trefny byl:-(