reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Perfekcyjna kura domowa ;)

reklama
:-D to dobrze, że pozwoliła pokroić, laurze na 2 ur zrobiłam biedronkę i motylka i był płacz jak przyszło do krojenia a w tym roku był dzwoneczek i dzieci się biły kto ma jeść głowę a kto nogi więc chyba z wiekiem się dorasta do pożerania bohaterów ulubionych heheh śliczny!

juz nie wiedzialamw ktory watek to wrzucac, w ten, w przepisy czy w ladna mama po ciazy ;) dzisiaj zrobilam kobitki tego kurczaka Kurczak z pomidorami i tymiankiem | Kuchnia w formie i pomyslalam, ze dla mam na dietach moze sie przydac...ja zrobilam jako normalny obiad i powiem Wam, pychota, do tego lekkie i takie...hmm...orzezwiajace (?) do tego ziemniaczki pieczone i obiad normalnie idealny :)

mój kolejny tort (tzn tort robiłla moja mama, ja tylko przyozdabiałam)
P1000582.JPG
jakby kto pytał to jest pierwowzór ;) https://www.google.pl/search?q=mons...pl%2Fnetworks%2Fblog%2Fpost.Admin%3A1;228;265 wiem wiem paskudna poczwara ale bratanica przeszczęśliwa była ;) a małżonek miał urodziny i tort taki zwykły, nie ma się czym chwalić w zasadzie, bo tort bezowy kupiłam tlyko masa robiona samodzielnie. Ale śmiało go polecam bo jest przepyszny, jest na mojewypieki- tort mrożony cytrynowy
P1000589.JPG

Rozważań ciasteczkowych z pikniku cd ;-) upiekłam dzisiaj kolejny raz (to chyba ta kategoria słodyczy która chodzi za człowiekiem i spokoju nie daje) z mniejszą ilością cukru niż za pierwszym razem tak jak radziłaś Asia i inne osoby na KS i co i gucio fakt ciasteczka zdecydowanie lepsze są mniej słodkie ale już się nie ciągną tak fantastycznie a to cały ich urok był. polecam spróbować za pierwszym razem upiec z podanej ilości cukru i ocenić czy nie za słodkie bo to ciągnięcie to jest to mniam.

reklama
Do góry