reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pediatra - zalecenia

Kach coś wczesniej dziewczyny pisały o płukaniu garła wodą z solą ??? ??? ???, ale niestety nie wiem ile czego
Wracaj do zdrówka, a co do karmienia to nawet lepiej jak bedziesz karmiła :D

reklama
U mnie rodzina pszczelaży więc sie miodkiem lecze. Wiem wiem moze uczukać. Spróbowałam troszke i na razie ok. poczekamy zobaczymy
Jak tak czytam to Mam ochotęHubertusa mojego obudzić i wycałować!!
Je z cyca, butli, łyżyczki, strzykawki i czego dusza zapragnie. i na dobranoc na pare minut przed zasnieciem woła o smoczek. Ja mam butelke Avent i sie sprawdziła od pierwszych chwil Nie wiem, jak u was?

Kacha mozesz kupic sobie MUCOANGIN i brac poza tym sok z żurawiny pij, czosnek wcinaj.....a i orofar tez mozesz brac ja tym sie wyleczylam noi witamina c .... a lekarstwa sa bez recepty - lekarz mi je przepisal...pediatra (dodam)

U nas na poczatku Avent byl ok. Ale w czasie zapalenia pluc zaczac sie nia zachlystywac i tak zostalo... no wiec zmienilam na Dr Brown'sa i jestesmy zadowoleni.
Cycus jednak na pierwszym miejscu :laugh:

kacha107 mam nadzieje, ze juz gardziolko w porzadku, ja raz musialam sie wspomoc paracetamolem jak dostalam temperatury, na szczescie odpukac bylo to jednorazowe przeziebienie.
A my meldujemy sie po kolejnej wizycie u lekarza w zeszlym tygodniu, troche przeciagnelismy terminy, bo mialam nadzieje ze nasza lekarka wroci (jej maz mial operacje i niestety wyjechala z miasta), ale termin szczepienia uplywal wiec poszlam do innego i juz nigdy wiecej do niego nie pojde :) (no chyba ze bede musiala). Lekarz z gatunku malomownych, poogladal, podotykal, zwazyl, zmierzyl ( 7.620, 62.5 i 44.5 obwod glowy), no i na koniec stwierdzil, ze glowa to troche duza jest (boshe jakbym przezywala historie z ciazy po raz kolejny) i ze jak chcemy :mad: to mozemy zrobic usg, coby sprawdzic, zwlaszcza, ze slabo glowe podnosi. No wiec oczywiscie chcielismy, nic na usg nie wyszlo, a lekarz stwierdzil, ze slabo podnosi glowe bo jest troche duza :laugh: Nastepnym razem to zabiore zdjecie dziadka i ojca, bo oni tez malych glowek nie maja ;D

Zabierz, zabierz. Matko, co za lekarze. Jednej się duza ilosc włosów nie podoba, ten znowu, ze głowa za duża... ::) przecież kurcze niemowlaki zawsze mają głowę nieproporcjonalną w stosunku do reszty ciała.

Teoś, Ty pulpecie... :laugh: ;) TAK TRZYMAJ !!!

reklama
Cosik z tymi lekarzami chyba nie halo...
Zobaczymy co nasza jutro :-) I ile mala wazy, bo mi rece opadaja :-)

Do góry