reklama
basiii
Fanka BB :)
Pan Piotr całkiem całkiem,
Magduska moze juz niedługa posiedzi z tobą przy kawce ?
Magduska moze juz niedługa posiedzi z tobą przy kawce ?
Madzia_S
Matka Polka
A co...Nie sądzę, zeby miał wiele takich szybkorozwojowych mężczyzn jak Misiek :laugh:.
Piotruś...ekhm...nic nie powiem, bo mi wstyd, ze tak pięknie rośniesz (Rybka, mów szybko co mu za marchwkę dawałaś??? ;D Ja też poszukam :laugh
Piotruś...ekhm...nic nie powiem, bo mi wstyd, ze tak pięknie rośniesz (Rybka, mów szybko co mu za marchwkę dawałaś??? ;D Ja też poszukam :laugh
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
wzoraj wyprobowalismy spacerowke i myslalam ze pade ze smiechu maly wogole nie chcial zasnac rozgladal sie i wieklkie oczy robil tyle widokow noi jego ulubione drzewka zobaczyl w calosci :-) pod koniec spaceru zasnal z wycienczenia chyba tyle widokow bylo.... juz nie wracam odo gondolki chociaz ona wyzej jest ale w spacerowce maly wiecej widzi :-)
Aska K
Mama Marcelka:)
Mowisz Myfka, ze juz spacerowka? Hm, moze to i dobry pomysl, bo Marcel za cholere nie cche lezec w wozku, moz ejak go posadze to bedzie zadowolony. Tylko czy to nie za wczesnie na spacerowke?Sie boje , ze mi maly do przodu poleci czy jakos na boki? A moze przesadzam? Sprobujemy
Madzia_S
Matka Polka
Marysia już chyba 3 tygodnie jeżdzi w spacerówce, nie leci do przodu ani na boki. Bo jedzie do mojej mamy na póleżąco, jak w foteliku, a jak moja mama zobaczy, to od razu rozkłada na płasko i krzyczy, ze to za wcześnie. I Marysia jedzie dalej na pałsko, aż do zakrętu, gdzie znowu ją podnoszę i jest ok. ale chyba niewiele widzi z wózka, bo na dworzu cały czas oczka mruży, jakoś nie lubi jasnego światła.
reklama
Podziel się: