reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pediatra - zalecenia

Kach coś wczesniej dziewczyny pisały o płukaniu garła wodą z solą ??? ??? ???, ale niestety nie wiem ile czego
Wracaj do zdrówka, a co do karmienia to nawet lepiej jak bedziesz karmiła :D

reklama
U mnie rodzina pszczelaży więc sie miodkiem lecze. Wiem wiem moze uczukać. Spróbowałam troszke i na razie ok. poczekamy zobaczymy
Jak tak czytam to Mam ochotęHubertusa mojego obudzić i wycałować!!
Je z cyca, butli, łyżyczki, strzykawki i czego dusza zapragnie. i na dobranoc na pare minut przed zasnieciem woła o smoczek. Ja mam butelke Avent i sie sprawdziła od pierwszych chwil Nie wiem, jak u was?

Kacha mozesz kupic sobie MUCOANGIN i brac poza tym sok z żurawiny pij, czosnek wcinaj.....a i orofar tez mozesz brac ja tym sie wyleczylam noi witamina c .... a lekarstwa sa bez recepty - lekarz mi je przepisal...pediatra (dodam)

U nas na poczatku Avent byl ok. Ale w czasie zapalenia pluc zaczac sie nia zachlystywac i tak zostalo... no wiec zmienilam na Dr Brown'sa i jestesmy zadowoleni.
Cycus jednak na pierwszym miejscu :laugh:

kacha107 mam nadzieje, ze juz gardziolko w porzadku, ja raz musialam sie wspomoc paracetamolem jak dostalam temperatury, na szczescie odpukac bylo to jednorazowe przeziebienie.
A my meldujemy sie po kolejnej wizycie u lekarza w zeszlym tygodniu, troche przeciagnelismy terminy, bo mialam nadzieje ze nasza lekarka wroci (jej maz mial operacje i niestety wyjechala z miasta), ale termin szczepienia uplywal wiec poszlam do innego i juz nigdy wiecej do niego nie pojde :) (no chyba ze bede musiala). Lekarz z gatunku malomownych, poogladal, podotykal, zwazyl, zmierzyl ( 7.620, 62.5 i 44.5 obwod glowy), no i na koniec stwierdzil, ze glowa to troche duza jest (boshe jakbym przezywala historie z ciazy po raz kolejny) i ze jak chcemy :mad: to mozemy zrobic usg, coby sprawdzic, zwlaszcza, ze slabo glowe podnosi. No wiec oczywiscie chcielismy, nic na usg nie wyszlo, a lekarz stwierdzil, ze slabo podnosi glowe bo jest troche duza :laugh: Nastepnym razem to zabiore zdjecie dziadka i ojca, bo oni tez malych glowek nie maja ;D

Zabierz, zabierz. Matko, co za lekarze. Jednej się duza ilosc włosów nie podoba, ten znowu, ze głowa za duża... ::) przecież kurcze niemowlaki zawsze mają głowę nieproporcjonalną w stosunku do reszty ciała.

Teoś, Ty pulpecie... :laugh: ;) TAK TRZYMAJ !!!

reklama
Cosik z tymi lekarzami chyba nie halo...
Zobaczymy co nasza jutro :-) I ile mala wazy, bo mi rece opadaja :-)

Do góry