reklama
Aska K
Mama Marcelka:)
Mi pomogly na gardelko oklady z cieplej wody ze sprytem. Na watke to, zawiazac chusteczka i juz.
A karmic to jak najbardziej!!
A karmic to jak najbardziej!!
basiii
Fanka BB :)
U mnie rodzina pszczelaży więc sie miodkiem lecze. Wiem wiem moze uczukać. Spróbowałam troszke i na razie ok. poczekamy zobaczymy
Jak tak czytam to Mam ochotęHubertusa mojego obudzić i wycałować!!
Je z cyca, butli, łyżyczki, strzykawki i czego dusza zapragnie. i na dobranoc na pare minut przed zasnieciem woła o smoczek. Ja mam butelke Avent i sie sprawdziła od pierwszych chwil Nie wiem, jak u was?
Jak tak czytam to Mam ochotęHubertusa mojego obudzić i wycałować!!
Je z cyca, butli, łyżyczki, strzykawki i czego dusza zapragnie. i na dobranoc na pare minut przed zasnieciem woła o smoczek. Ja mam butelke Avent i sie sprawdziła od pierwszych chwil Nie wiem, jak u was?
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
Kacha mozesz kupic sobie MUCOANGIN i brac poza tym sok z żurawiny pij, czosnek wcinaj.....a i orofar tez mozesz brac ja tym sie wyleczylam noi witamina c .... a lekarstwa sa bez recepty - lekarz mi je przepisal...pediatra (dodam)
kacha107 mam nadzieje, ze juz gardziolko w porzadku, ja raz musialam sie wspomoc paracetamolem jak dostalam temperatury, na szczescie odpukac bylo to jednorazowe przeziebienie.
A my meldujemy sie po kolejnej wizycie u lekarza w zeszlym tygodniu, troche przeciagnelismy terminy, bo mialam nadzieje ze nasza lekarka wroci (jej maz mial operacje i niestety wyjechala z miasta), ale termin szczepienia uplywal wiec poszlam do innego i juz nigdy wiecej do niego nie pojde (no chyba ze bede musiala). Lekarz z gatunku malomownych, poogladal, podotykal, zwazyl, zmierzyl ( 7.620, 62.5 i 44.5 obwod glowy), no i na koniec stwierdzil, ze glowa to troche duza jest (boshe jakbym przezywala historie z ciazy po raz kolejny) i ze jak chcemy to mozemy zrobic usg, coby sprawdzic, zwlaszcza, ze slabo glowe podnosi. No wiec oczywiscie chcielismy, nic na usg nie wyszlo, a lekarz stwierdzil, ze slabo podnosi glowe bo jest troche duza :laugh: Nastepnym razem to zabiore zdjecie dziadka i ojca, bo oni tez malych glowek nie maja ;D
A my meldujemy sie po kolejnej wizycie u lekarza w zeszlym tygodniu, troche przeciagnelismy terminy, bo mialam nadzieje ze nasza lekarka wroci (jej maz mial operacje i niestety wyjechala z miasta), ale termin szczepienia uplywal wiec poszlam do innego i juz nigdy wiecej do niego nie pojde (no chyba ze bede musiala). Lekarz z gatunku malomownych, poogladal, podotykal, zwazyl, zmierzyl ( 7.620, 62.5 i 44.5 obwod glowy), no i na koniec stwierdzil, ze glowa to troche duza jest (boshe jakbym przezywala historie z ciazy po raz kolejny) i ze jak chcemy to mozemy zrobic usg, coby sprawdzic, zwlaszcza, ze slabo glowe podnosi. No wiec oczywiscie chcielismy, nic na usg nie wyszlo, a lekarz stwierdzil, ze slabo podnosi glowe bo jest troche duza :laugh: Nastepnym razem to zabiore zdjecie dziadka i ojca, bo oni tez malych glowek nie maja ;D
Madzia_S
Matka Polka
Zabierz, zabierz. Matko, co za lekarze. Jednej się duza ilosc włosów nie podoba, ten znowu, ze głowa za duża... : przecież kurcze niemowlaki zawsze mają głowę nieproporcjonalną w stosunku do reszty ciała.
Teoś, Ty pulpecie... :laugh: TAK TRZYMAJ !!!
Teoś, Ty pulpecie... :laugh: TAK TRZYMAJ !!!
reklama
Podziel się: