reklama
Karolla nasze dzieci to podobne łasuszki ;D mój też tak może co 2 godzinki - chociaż dzis w trakcie dnia 4 godzinki nie jadł - z tego 3,54 na spacerku byliśmy hihi.
Misia - mój ma o miesiac wcześniej pokarmy wporwadzane bo nie bardzo źelazo podawane w kropelkach a teraz w syropie przyswaja, więc pani doktor poleciła wprowdzać przez 2 tyg. marchew i zupki jarzynowe a potem mieśko żeby już czerpał je z pożywienia. Konsultowałam to jeszcze z jednym lekarzem i wsio ok i jeszcze podobno jak dzieci dostają już zupki jarzynowe to kolki mijaja - ciekawe no ale zobaczymy ;DJutro mu zapodaje po raz pierwszy marcheweczkę ;D.
Misia - mój ma o miesiac wcześniej pokarmy wporwadzane bo nie bardzo źelazo podawane w kropelkach a teraz w syropie przyswaja, więc pani doktor poleciła wprowdzać przez 2 tyg. marchew i zupki jarzynowe a potem mieśko żeby już czerpał je z pożywienia. Konsultowałam to jeszcze z jednym lekarzem i wsio ok i jeszcze podobno jak dzieci dostają już zupki jarzynowe to kolki mijaja - ciekawe no ale zobaczymy ;DJutro mu zapodaje po raz pierwszy marcheweczkę ;D.
Magduska
Mama 2 super chłopaków
Ja też mojego brałam dziś na rączki w czasie karmienia, bo takie same objawy jak u was i rzeczywiście odbijało mu się a później był spokój..Kachna321bum pisze:Może jej się chce odbić w trakcie jedzonka?? U nas się zdarza czasem, że w trakcie jednego posiłku, biorę małego do góry i 4 razy, bo też possie chwię i w ryk.Szczęściara20 pisze:Karola7 Mam pokarm i to dużo przystawiam małą do cyca ale chyba to mleko jej już nie smakuje bo possie chwilke i płacze. Na początku miałam dobry pokarm, ale jak nie karmiłam małą piersią to jadłąm to na co miałam ochote i może ten pokarm nie jest juz taki dobry.
Madzia_S
Matka Polka
Żesz kurtka wodna. Dostałam skierowanie do kardiologa, dzwonimy tam i co ? Najbliższy wolny termin na USG serca-23 maja. To jak takiemu maluchowi cos wykryć, jak tyle trzeba czekać ? Super po prostu. Teraz musze prywatnie poszukać. Przepraszam, Remeny, ale niech szlak trafi służbę zdrowia .
Kachna321bum
Fanka BB :)
My byliśmy na USG wszystkiego i w porządeczku, jeszcze czekoladki dostałam, bo to znajoma lekarka, a że i tak dużo ich dostaje...
S
Szczęściara20
Gość
Mamusie czy wasze słoneczka zezują??
reklama
Podziel się: