reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pediatra - zalecenia

reklama
Po wizycie u ortopedy. Biodra piękne. Niestety, Mysza jest, jak to określił pan doktor "wiotka", słabo trzyma łepek i mam ją na siłę kłaść na brzuszku, nawet za cenę strasznych ryków. Poza tym nie pieluchować szeroko i w naszym przypadku zalecane jest nosidełko. A bez nosidełka nosić na "kangura" z nóżkami na "żabę".

I dobrze, bo nosidełko dzisiaj akurat przyszło.

Mogę jedynie dodać, że Maria nie wykazała zainteresowania nosidłem, a miałam nawet wrażenie, że okazała mu niechęć. Ale mus to mus. Doktor kazał i nie ma wykrętów ;).

ja już sie nie moge doczekać żeby to nosidło oblukać.A Ty je Madzia potestuj (jak mus to mus ;)) i daj znac, czy spełnia oczekiwania :) Rozumiem, ze sprzedający ok? bo widziałam tam kilka negatywów.

Kachna - Infanrix jest ogólną nazwą - masz kombinację 5 w 1 - mój nazywa sie Infanrix Hexa = 6 w 1

A wiesz,że ja tych negatywów nawet nie przeczytałam ? Wszystko było jak najbardziej ok, na nosidełko czekałam dni dwa. Jest dobrze wykonane, nie mam zastrzeżeń co do tego. Wygląda, proszę Szanownych Cioć tak:

sa4001158ru.jpg

I jedyny szkopuł jest taki, że jest na mnie za duże, znaczy ten pas, który ma byc dla osoby od 60 cm do 130 cm w obwodzie się z talii mi zesuwa, ale pokombinuję, pozaciskam co się da.

Ostaecznie nikt nie powiedział, ze dupsko zamiast malec nagle się nie rozrośnie ;D.

reklama
Do góry