reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pediatra - zalecenia

reklama
Ewako my tez trzymamy kciuki za Bartusia.

Ja od przedwczoraj zamiast oliwki (która i tak chyba Ige uczula) stosuje zasypkę alantan. I o dziwo jest lepiej. Krostek coraz mniej ;D. No i jeszcze była kapiel w krochmalu.

Dytek sprobuj u Paulinki bo krostki były podobne, więc może też się sprawdzi. a na alantan majątku sie nie wyda, nawet jeśli nie pomoze ;)

Karola7 Mam pokarm i to dużo przystawiam małą do cyca ale chyba to mleko jej już nie smakuje bo possie chwilke i płacze. Na początku miałam dobry pokarm, ale jak nie karmiłam małą piersią to jadłąm to na co miałam ochote i może ten pokarm nie jest juz taki dobry.

Dziewczynki jeśli moge wtrącić swoje zdanie to ja używam kosmetyki bubchen i serio nic nie ma są rewelacyjne jak zszedł tradzik niemowlecy tak
skóra piękna ! Warto w nie zainwestować !

No dzwonilam do przychodni i "nic niepokojacego nie wyszło" tak mi powiedziała pani z rejestracji, czyli mam nadzieje,ze bedzi ok. Mąz ma odwidzic przychodnie jak bedzie wracac z pracy, bo nie chce ciagnac malego do przychodni, bo jak sie okaze ze pediatra przymuje dzieci chore to lepiej zeby mnie tam nas bylo....

Szczęściara20 pisze:
Karola7 Mam pokarm i to dużo przystawiam małą do cyca ale chyba to mleko jej już nie smakuje bo possie chwilke i płacze. Na początku miałam dobry pokarm, ale jak nie karmiłam małą piersią to jadłąm to na co miałam ochote i może ten pokarm nie jest  juz taki dobry.
Może jej się chce odbić w trakcie jedzonka?? U nas się zdarza czasem, że w trakcie jednego posiłku, biorę małego do góry i 4 razy, bo też possie chwię i w ryk.

u mnie grymasi jak jest śpiący, bo leci mu za szybko, aż się zastanawiam czsem czy z butli nie lepiej jak jest megaśpiący, bo potrafi grymasić i pół godziny czsem, a wystarczy, że zassie i już mi dalej ciurkiem leci, a smok ma mniejszą dziurkę.

No wyniki badan moczu moja mycha ma w porzadku. Ulzyło mi.... :)

A co do jedzenia to moja Mycha przechodzi sama siebie. Nie dosc ze opróznia dwa cyce i butle 120 ml to na dodatek zaczal jesc w dzien co 2,5 godziny. W nocy nie narzekam i nie zapeszam bo je o 24 a pozniej o 6 rano i spimy dalej, dzis np. do 10. Przechodzi chyba skok rozwojowy..... ::)

reklama
Do góry