reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pediatra - zalecenia

Jak ja wam zazdroszczę tych szczepień :(

A dzieciaczki pieknie rosną.
Aska Janek się nie skurczył tylko mniej urósł.

reklama
a my tez juz w spacerowce ale jeszcze na plasko a dziewczyny wy zapinacie swoje szczescia juz pasami w wozku ,bo ja musze tak mi sie emilka do gory podnosi

Ja zamiast Vigantolu podaję Juvit D3, to nam przepisała pani doktor, dajemy dwie kropelki dziennie.
Ale moje dziecko na dni śpiocha... Pobawi się z godzinkę i zasypia. a ja mam luz ;D (czytaj: ślęczę nad szkiełkami)

Remeny, a jaka jest dawka wit d3 w Twoich kroplach?
U nas na szczepieniu tez fajnie, bo kupa smiechu (babcia umie zagadywac dziecko ;D )

"1 kropla zawiera ok. 590 j.m. cholekalcyferolu" - cytat z pudełeczka :) Podajemy dwie kropelki do buzi.

Madzia_S pisze:
ale chyba niewiele widzi z wózka, bo na dworzu cały czas oczka mruży, jakoś nie lubi jasnego światła.

Madzia zastanawiałaś sie nad tym? >:D >:D >:D

co to jest ten vigantolu bo ja nie w temacie (jak zwykle ;))

a my ciągle jeździmy na leżaka :)

reklama
Do góry