A u nas gondolka ciągle w ruchu i wkładka - torba, Irenka szczupła więc jeszcze sie mieści. Mamy wózkownię przy portierni więć torba jest super poręczna gdy mała zaśnie na spacerze, nie trzeba jej budzić wracajac do domu. Bo u nas wystarczy że wyjedziemy z akademika na dziurawy chodnik - od razu spanie
reklama
Kachna321bum
Fanka BB :)
Ja byłam zap7tać naszą lekarkę czy Rybek może jeżdzić na półsiedząco, bo on inaczej nie chce i powiedziała, że jak plecy wózka są sztywne to tak, przy czym, jak zaśnie to żeby go położyć. Niech nie spędza w tej pozycji całych dni, ale trochę można. My tak jeżdzimy i koniec z płaczem i spacerkami na rączkach
Ja tez tylko w spacerówce jeżdze znaczy się Olcia dzis spacer nad morze mała była w pozycji pół siedzącej - połleżącej przez 20 min patrzyła na świat po czym
zasnęła i spała 1h i 30 min co jej sie nie udawało w gondoli właśnie jak zaśnie zawsze rozkładam na leżąco spacerówke i jest ok!
zasnęła i spała 1h i 30 min co jej sie nie udawało w gondoli właśnie jak zaśnie zawsze rozkładam na leżąco spacerówke i jest ok!
A my nadal tylko na plasko :-)
Mloda usypia na pierwszej dziurze pod blokiem :-)
A jak sie obudzi na spacerze, to ja nie plecki musze podnosic w wozku, tylko... bluzke :-) I wyjmowac karmidelko :-)
A jak raz chcialam, zeby troche swiata poogladala na spacerku, to jej z boku wozka taka klapke opuscilam :-)
Mloda usypia na pierwszej dziurze pod blokiem :-)
A jak sie obudzi na spacerze, to ja nie plecki musze podnosic w wozku, tylko... bluzke :-) I wyjmowac karmidelko :-)
A jak raz chcialam, zeby troche swiata poogladala na spacerku, to jej z boku wozka taka klapke opuscilam :-)
S
Szczęściara20
Gość
My tez jeszcze na płasko a pozatym Oliwka lubi być w wózeczku spi i tylko spi
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
ja w spacerowce malego na plasko woze no moze lekko jest podniesione ale minimalnie....za wczesnie na sadzanie ... maly jednak i tak ma nowe widoki bo nizej spacerowka jest wiec juz nie tylko niebo i korony drzew widzi ale i budynki okna ludzi :-)
Kachna321bum
Fanka BB :)
Byliśmy na szczepieniu dzisiaj z tatusiem z resztą. Mały waży 6.900, hmmm... no i z 90 centyli zrobiło się 75
Aska K
Mama Marcelka:)
Janek sie skurczyl?
reklama
i my dzisiaj zaszczepieni krótki ryk przy wkłuciu i uśmiech już w ramionach mamusi
Wiktor waży 6800 41,5 cm obwód główki i kl. piersiowej
mamy skierowanie do ortopedy na profilaktyczny rzut oka na bioderka no i to wszystko, aa, zalecone 4 kropelki multi cebionu i dalej podajemy vigantol
haaaa jak on śpi słodko
Wiktor waży 6800 41,5 cm obwód główki i kl. piersiowej
mamy skierowanie do ortopedy na profilaktyczny rzut oka na bioderka no i to wszystko, aa, zalecone 4 kropelki multi cebionu i dalej podajemy vigantol
haaaa jak on śpi słodko
Podziel się: