reklama
Madzia_S
Matka Polka
Nie przekonałam, drze się jak obdzierana ze skóry ;D. Zapewne wszyscy sąsiedzi mają mnie za wyrodną, znęcającą sie nad potomstwem matkę, strasznie mi jej zal, jak tak wyje, ale przecież nie robię jej krzywdy. No pan doktor kazał jak najczęściej kłaść na brzuszek. Trudno .
Ja też nabedę w takim razie to cudo z Żyrafą Kachą ( to do towarzystwa dla Osy Aldony i Pieska Leszka ). Zanim jednak to nastapi powiedz no Madzia jeszcze w ciepłe dni to sie Dziecie w tym nie odparzy - jak to jest wykonane od środka.Materiał ok?
hej! Mam pytanie do dziewczyn z Warszawy - gdzie robiłyście usg bioderek? Czy możecie polecić mi jakiegoś sensownego ortopdę?Po wczorajszej wizycie u państwowego neurologa (starsza, przygłucha pani doktor ) jakoś nie mam ochoty dawać szansy tamtejszemu ortopedzie. Z góry dzięki!!!
Madzia_S
Matka Polka
Antares77 pisze:Ja też nabedę w takim razie to cudo z Żyrafą Kachą ( to do towarzystwa dla Osy Aldony i Pieska Leszka ). Zanim jednak to nastapi powiedz no Madzia jeszcze w ciepłe dni to sie Dziecie w tym nie odparzy - jak to jest wykonane od środka.Materiał ok?
Zaraz ci to obfotografuję .
Madzia_S
Matka Polka
No i mam. Materiał wygląda mi na czystą bawełnę, miękko wyściełane, nic się nie powinno odparzyć. Materiał zewnętrzny natomiast wygląda na przeciwdeszczowy, nosidełko ma odpinany daszek chroniący przed deszczem, czy słońcem. Ogólnie jest bardzo porządnie wykonane.
Wnętrze:
I znowu wnętrze, w środku, tam gdzie dzidzia ma pupę jest przypinana na rzep taka podpaska, chyba żeby miękko, czy troszkę wyżej dzidziulowi było:
I rzeczona podpaska ;D:
I wersja z daszkiem:
Wnętrze:
I znowu wnętrze, w środku, tam gdzie dzidzia ma pupę jest przypinana na rzep taka podpaska, chyba żeby miękko, czy troszkę wyżej dzidziulowi było:
I rzeczona podpaska ;D:
I wersja z daszkiem:
Madzia_S
Matka Polka
Oszszszsz ty spryciulo.. :laugh: Nie pomyślałam o tym.
reklama
Ja do lezenia na brzuchu przekonalam .... buuuu... ciaglym kladzeniem i udawaniem, ze nic sie nie dzieje... no i przestalo sie dziac i nawet zaczelo sie podobac :-) (ale nie dluzej niz 10 minut jednorazowo :-) ).
A powyzsze nosidelko juz zmalpowalam i zamowilam :-) Bedzie jak znalazl na nasz wyjazd nad morze... bo tam nie wszedzie dostane sie wozkiem :-) No i moze rweszcie sama zrobie zakupy... bo juz mam dosc tylko chodzenia tam, gdzie jest wygodnie wozkiem ;-)
A powyzsze nosidelko juz zmalpowalam i zamowilam :-) Bedzie jak znalazl na nasz wyjazd nad morze... bo tam nie wszedzie dostane sie wozkiem :-) No i moze rweszcie sama zrobie zakupy... bo juz mam dosc tylko chodzenia tam, gdzie jest wygodnie wozkiem ;-)
Podziel się: