reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pediatra - zalecenia

A właśnei chciałam zapytać Cię Madzia_S jak przekonałaś Marysię, żeby nie ryczała jak rozdeptana, leżąc na żabę... bo mnie Krzyś jakoś nie chce uwierzyć ze to jest fajna pozycja i drze się w niebogłosy.

reklama
Nie przekonałam, drze się jak obdzierana ze skóry ;D. Zapewne wszyscy sąsiedzi mają mnie za wyrodną, znęcającą sie nad potomstwem matkę, strasznie mi jej zal, jak tak wyje, ale przecież nie robię jej krzywdy. No pan doktor kazał jak najczęściej kłaść na brzuszek. Trudno :(.

Ja też nabedę w takim razie to cudo z Żyrafą Kachą ( to do towarzystwa dla Osy Aldony i Pieska Leszka ). Zanim jednak to nastapi powiedz no Madzia jeszcze w ciepłe dni to sie Dziecie w tym nie odparzy - jak to jest wykonane od środka.Materiał ok?

hej! Mam pytanie do dziewczyn z Warszawy - gdzie robiłyście usg bioderek? Czy możecie polecić mi jakiegoś sensownego ortopdę?Po wczorajszej wizycie u państwowego neurologa (starsza, przygłucha pani doktor ) jakoś nie mam ochoty dawać szansy tamtejszemu ortopedzie. Z góry dzięki!!!

Antares77 pisze:
Ja też nabedę w takim razie to cudo z Żyrafą Kachą ( to do towarzystwa dla Osy Aldony i Pieska Leszka ). Zanim jednak to nastapi powiedz no Madzia jeszcze w ciepłe dni to sie Dziecie w tym nie odparzy - jak to jest wykonane od środka.Materiał ok?

Zaraz ci to obfotografuję :).

No i mam. Materiał wygląda mi na czystą bawełnę, miękko wyściełane, nic się nie powinno odparzyć. Materiał zewnętrzny natomiast wygląda na przeciwdeszczowy, nosidełko ma odpinany daszek chroniący przed deszczem, czy słońcem. Ogólnie jest bardzo porządnie wykonane.

Wnętrze:
sa4001177gi.jpg

I znowu wnętrze, w środku, tam gdzie dzidzia ma pupę jest przypinana na rzep taka podpaska, chyba żeby miękko, czy troszkę wyżej dzidziulowi było:
sa4001200gt.jpg

I rzeczona podpaska ;D:
sa4001195fn.jpg

I wersja z daszkiem:
sa4001229og.jpg

rysunek15dx.jpg

Madzia ta podpaska to pewnie po to że gdyby pielucha przemokła to nie musisz całego nosidełka prać ino samą wkładkę ;)
fajne podoba mi sie ja spróbuję Olencję namówić do leżenia w chuście ;D

reklama
Ja do lezenia na brzuchu przekonalam .... buuuu... ciaglym kladzeniem i udawaniem, ze nic sie nie dzieje... no i przestalo sie dziac i nawet zaczelo sie podobac :-) (ale nie dluzej niz 10 minut jednorazowo :-) ).
A powyzsze nosidelko juz zmalpowalam i zamowilam :-) Bedzie jak znalazl na nasz wyjazd nad morze... bo tam nie wszedzie dostane sie wozkiem :-) No i moze rweszcie sama zrobie zakupy... bo juz mam dosc tylko chodzenia tam, gdzie jest wygodnie wozkiem ;-)

Do góry