reklama
Misia u nas w przychodni jest urządenie kładzie sie dziecko nóżki prostuje i jest spacjalna miarka !Aneta, Karolla jak wy mierzycie wzrost swoim dzieciom?
W sumie to tylko konsultacja, po niej się dowiemy czy będzie miał zabieg... eh, kurde, ale mam stresa, jeśli rzeczywiście trzeba będzie go "obrzezać"? :sick::-(
Słuchaj kochana jeśli bedzie potrzeba (mam nadzieje że nie) to dobry chirurg zrobi to tak że śladu nie bedzie wiec piszę że musi to być fachowiec bo nasza znajoma lekarka - chirurg mówiła że niestety są tacy co robią topo łatwiźnie i zamiast delikatnie naciąć skórkę to ją wycinają a czym samym obrzezają chlopca debile!
o matko... Karolla chyba zażądam żeby asystowała przy tym zabiegu, jeszcze wytną za dużo i spartolą mu w końcu bardzo potrzebny sprzęt nie no, mam nadzieję że trafię na dobrego chirurga, ale mam nadzieję że zabieg nie będzie potrzebny
blond
mama dwoch urwiskow
misia bierz najpierw masc malego naszego tez chcieli ciac ale lekarz najpierw mascia kazal i sie udalo
ale nam dziewczyny rosna
ale nam dziewczyny rosna
aga29
Fanka BB :)
Dzisiaj bylismy z malym u pediatry, bo od swiat nam kaszle i cieknie mu z noska. Myslelimy, ze szybko przejdzie,a to juz troche dlugo trwa. Ale wszystko jest ok. Kazal tylko zakraplac do noska sol fizjologiczna, co juz i tak stosowalismy. Stwierdzil rowniez, ze u malych dzieci przeziebienia trwaja dluzej niz u doroslych
reklama
dynia
papla maniakalna
No tak Aga, to prawda ale starego tak nie szkoda jak takiego maleństwa
Podziel się: