reklama
Kachna321bum
Fanka BB :)
A ja dzisiaj byłam sama u lekarza. Boli mnie pół twarzy: szczęka, oko, skóra
Leciwy pan doktor zapytał ile mam latek i jak odpowiedziałam, odrzekł "To ty prawie panienka jesteś" ;-)
Leciwy pan doktor zapytał ile mam latek i jak odpowiedziałam, odrzekł "To ty prawie panienka jesteś" ;-)
ida7
Zaangażowana w BB
Dziękuję Dynia i Karola7 za słowa pocieszenia.:-)
Byłam oczywiście z tymi bakteriami u pediatry i zapisała Furaginum i witaminkę C, Maksiu ma to brac przez 14 dni, oprocz tego dała skierowanie do poradni nefrologicznej i na USG brzuszka aby wykluczyć ewentualne wady układu moczowego .
Ale juz widzę u synka poprawę, jest wesoły, zaczął jeść,jest spokojniejszy
HURRRRA.
Mam nadzieję,że wypędzimy to dziadostwo
I po 14 dniach znowu posiew moczu.
Byłam oczywiście z tymi bakteriami u pediatry i zapisała Furaginum i witaminkę C, Maksiu ma to brac przez 14 dni, oprocz tego dała skierowanie do poradni nefrologicznej i na USG brzuszka aby wykluczyć ewentualne wady układu moczowego .
Ale juz widzę u synka poprawę, jest wesoły, zaczął jeść,jest spokojniejszy
HURRRRA.
Mam nadzieję,że wypędzimy to dziadostwo
I po 14 dniach znowu posiew moczu.
blond
mama dwoch urwiskow
u nas z powrotem na szczescie wszyscy zdrowi
casia1
Mamy lutowe'06 Zadomowiona(y)
U nas na zdrowiu podupadł jedynie tatuś, Korzonki, go bolą, ale o dziwo cierpi w milczeniu ;-) , reszta brygady zdrowa.
A teraz znowu mnie nurtuje pytanie. Ja sobie zawsze umiem coś wkręcić. Jak stawiacie swoje dzieciaczki, to stają już na pełnych stopach, czy jeszcze zdaża im się stawać na paluszkach?
A teraz znowu mnie nurtuje pytanie. Ja sobie zawsze umiem coś wkręcić. Jak stawiacie swoje dzieciaczki, to stają już na pełnych stopach, czy jeszcze zdaża im się stawać na paluszkach?
reklama
Podziel się: