reklama
Aska K
Mama Marcelka:)
Zdrowka, zdrowka i jesczze raz zdrowka wszystkim zycze!!!!
blond
mama dwoch urwiskow
zdrowka dla naszych dzieciaczkow zycze
asiu a jak tam marcelek?
asiu a jak tam marcelek?
Aska K
Dziekuje blond, juz dobrze. Katar sobie poszedl, kaszelek malutki byl i tez juz nie ma sladu.
Oby tak dalej.
A Emilce juz katarek przeszedl?
Oby tak dalej.
A Emilce juz katarek przeszedl?
casia1
Mamy lutowe'06 Zadomowiona(y)
Niepokoją mnie pewne zachowania u Zuzi, może mnie oświecicie, jak to jest.
Zuzia zaczęła się podnosić i potrafi już trochę ustać trzymając się za poręcz łożeczka, teściowa nagminnie ją teraz stawia i tu pytanie Czy takie stawanie dla niewprawionych nóżek nie będzie miało ujemnych skutków (obciązone stawy, krzywe nózki ....???),
co gadają wasze dzieciaczki ? Zuzia poza "mmmyyyyy" i "mmmmaaaaa" nic nie duka.
Jak to jest z Zezowaniem, Zuzi ciągle ucieka jedno oczko. (do kiedy to powinno się unormować ?)
No i ostatnie Zuzia jak siedzi to prawie cały czas kręci kółka stopami (ja robię podobnie), no ale żeby takie żeczy dziedziczyć. Może to objaw jakiejś nadpobudliwośc.???
No to tyle moich obaw, radźcie ciotki.
Zuzia zaczęła się podnosić i potrafi już trochę ustać trzymając się za poręcz łożeczka, teściowa nagminnie ją teraz stawia i tu pytanie Czy takie stawanie dla niewprawionych nóżek nie będzie miało ujemnych skutków (obciązone stawy, krzywe nózki ....???),
co gadają wasze dzieciaczki ? Zuzia poza "mmmyyyyy" i "mmmmaaaaa" nic nie duka.
Jak to jest z Zezowaniem, Zuzi ciągle ucieka jedno oczko. (do kiedy to powinno się unormować ?)
No i ostatnie Zuzia jak siedzi to prawie cały czas kręci kółka stopami (ja robię podobnie), no ale żeby takie żeczy dziedziczyć. Może to objaw jakiejś nadpobudliwośc.???
No to tyle moich obaw, radźcie ciotki.
karola7
Fanka BB :)
Casia co do dukania to u nas podobnie: mam, da i czasami jakieś inne bliżej nie określone dźwięki.
Jeśłi Zuzia sama wstaje to wydaje mi się, że nie powinno nic sie dziac no chyba, że teściowa przesadza z tym stawianiem. Nie wiem może Misia się wypowie
Jeśłi Zuzia sama wstaje to wydaje mi się, że nie powinno nic sie dziac no chyba, że teściowa przesadza z tym stawianiem. Nie wiem może Misia się wypowie
aga29
Fanka BB :)
My wlasnie wrocilismy z wizyty od pediatry, z malym wszystko w porzadeczku, co mnie niezmiernie cieszy :-) . Co do gadania, to z naszego mala gadula mowi juz: baba, mama, daj, da, m, b, g, gr, d i tym podobne. Ciagle sobie cos tam spiewa i mruczy po swojemu. Jezeli chodzi o to stanie, nasz nie stoi jeszcze ani nie siedzi. Z tego, co nam mowil pediatra nie nalezy dziecka ani stawiac ani sadzac jezeli jeszcze tego samo nie potrafi, bo to duze obciazenie dla kregoslupa i stawow, ktore jeszcze nie sa gotowe. Skoro mowisz, ze twoja mala juz stoi, to chyba nie ma przeszkod w tym, by tesciowa od czasu do czasu ja stawiala. Z ta nozka u nas jest podobnie, z tym, ze Erik wali nia w podloze jak lezy na brzuchu, ale to mnie raczej nie niepokoi. ;-) Wydaje mi sie ze dzidzius juz w tym wieku nie powinien zezowac, najlepiej jak to skonsultujesz z lekarzem.
Aska K
Popieram dziewczyny Casia...jesli cos Cie niepokoi, najlepiej skonsultuj z lekarzem. Lepiej dmuchac na zimne...
reklama
Podziel się: