reklama
Madzia_S
Matka Polka
O kurna, u mnie w okolicy wszystkie znajome dzieci maja trzydniówkę. Tylko patrzeć jak nas dopadnie, choć to nie zaraźliwe... :
Witaj Misia ;D Twoj Wiku Byku, to juz faktycznie niezly MACHO :
My bylismy weczoraj u pediatry... hmmm no i coz, Myszor zdrowy, no ale mi kregoslup to wnet wysiedzie :laugh: waga 9kg. A jezeli mowic o dlugosci, to urosl od urodzenia bagatela 20 cm. A jak to u Was z ta dlugoscia wyglada
My bylismy weczoraj u pediatry... hmmm no i coz, Myszor zdrowy, no ale mi kregoslup to wnet wysiedzie :laugh: waga 9kg. A jezeli mowic o dlugosci, to urosl od urodzenia bagatela 20 cm. A jak to u Was z ta dlugoscia wyglada
Kachna321bum
Fanka BB :)
A my właśnie na ważeniu byliśmy i w ogóle super...Babka za pomocą wag elektronicznej ważyła Jasia "na oko". Za każdym razem ważony jest w pampersie i body, więc i teraz mu nie ściągała, żeby mieć porównanie. Babka patrzy na wagę. Noooooo.... to będzie... gdzieś 7400. Myślę kiego wała?? Przecież je jak szalonyi ubyło mu 50 g?? Babka pyta, a le ważył no to mówię. A ona: a bo on się podparł nóżką, więc ja odjęłam trochę. odsunęłyśmy kawałek wagę i nie opierając się waży 7770 ( w bodziaku)
karola7
Fanka BB :)
A my wczoraj wreszcie miałyśmy szczepienie po 3 miesięcznej przerwie. No i Iga przytyla pól kilo prze ostatnie 2 miesiące (ale pediatra powiedziła, że całe szczęście, że tak mało bo i tak spora z niej panna) - czyli jest jej teraz 7570. No i 70 cm.
A przy szczepieniu w udo Hibbem pielięgniarka nie przytrzymała małej i zadrapala ja igłą . Bidulka strasznie się spłakała, zresztą wcale jej się nie dziwie, nie dość, że 3 razy kłuta to jeszcze to.
A przy szczepieniu w udo Hibbem pielięgniarka nie przytrzymała małej i zadrapala ja igłą . Bidulka strasznie się spłakała, zresztą wcale jej się nie dziwie, nie dość, że 3 razy kłuta to jeszcze to.
reklama
dynia
papla maniakalna
Boziu, biedna Igunia U nas w czasie wszystkich zabiegów typu zastrzyk czy USG, to ja trzymam dziecko a fachowcy robią swoje, dzięki temu maleństwo lepiej je znosi.
Podziel się: