reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pediatra - zalecenia

no to już wiemy co to była za gorączka. My "trzydniówkę" mamy za sobą. Dziś wyskoczyły Zuzi plamki na karku i po gorącze ani sladu. Dziecko wracy do normy, tzn. zostawić na chwilę jej nie można ;D

reklama
Witaj Misia ;D Twoj Wiku Byku, to juz faktycznie niezly MACHO ::)
My bylismy weczoraj u pediatry... hmmm no i coz, Myszor zdrowy, no ale mi kregoslup to wnet wysiedzie :laugh: waga 9kg. A jezeli mowic o dlugosci, to urosl od urodzenia bagatela 20 cm. A jak to u Was z ta dlugoscia wyglada

A my właśnie na ważeniu byliśmy i w ogóle super...Babka za pomocą wag elektronicznej ważyła Jasia "na oko". Za każdym razem ważony jest w pampersie i body, więc i teraz mu nie ściągała, żeby mieć porównanie. Babka patrzy na wagę. Noooooo.... to będzie... gdzieś 7400. Myślę kiego wała?? Przecież je jak szalonyi ubyło mu 50 g?? Babka pyta, a le ważył no to mówię. A ona: a bo on się podparł nóżką, więc ja odjęłam trochę. odsunęłyśmy kawałek wagę i nie opierając się waży 7770 ( w bodziaku)

A my wczoraj wreszcie miałyśmy szczepienie po 3 miesięcznej przerwie. No i Iga przytyla pól kilo prze ostatnie 2 miesiące (ale pediatra powiedziła, że całe szczęście, że tak mało bo i tak spora z niej panna) - czyli jest jej teraz 7570. No i 70 cm.
A przy szczepieniu w udo Hibbem pielięgniarka nie przytrzymała małej i zadrapala ja igłą :mad:. Bidulka strasznie się spłakała, zresztą wcale jej się nie dziwie, nie dość, że 3 razy kłuta to jeszcze to.

reklama
Boziu, biedna Igunia :( :( U nas w czasie wszystkich zabiegów typu zastrzyk czy USG, to ja trzymam dziecko a fachowcy robią swoje, dzięki temu maleństwo lepiej je znosi.

Do góry