reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pediatra - zalecenia

My nosimy 74 i 80 zależy od firmy, ale jutro będę miala świeże wiadomości o wymiarach Michała :)
Jutro szczepienie :( ale też jedziemy do alergologa, bo należymy do programu europejskiego i mamy wszystkie badania bez kolejki i za darmo :), a mały ma skazę i mają to sprawdzać, no i jutro też wizyta u ortopedy :(
Czyli u nas jutro bieg po lekarzach ;)

reklama
Zuzia stopy 9 cm, al ubranka w okolicy 80, wczoraj ubrałam jej bluzkę z rozmiarówki była na roczne dziecko, a na Zuzi leżała jak ulał. Zupełnie mylne są metki czasem.

Rosna nam maluchy- no i dobrze.
My w środę byliśmy na szczepieniu, Paulina całkiem nieźle to zniosła. Waży 7740kg i mierzy 70cm (przez dwa miesiące urosła 5,5cm). Pielegniarka dwa razy ja mierzyła, bo nie była pewna i mowiła "aż tyle urosła?" Myślę że to chyba tak strasznie dużo nie jest?

Aha, i nie kazała podawać wit. D3 przez najbliższe 1,5 m-ca, bo teraz jest bardzo dużo słońca i Paulinie bardzo zmniejszyło się ciemiączko do 1x1cm (ale małe ciemiączko miała od początku- wyjściowo było 2x2cm)

reklama
Ślicznie Paulinka rosnie :)5,5 cm w dwa miesiace to rzeczywiscie duzo,
moja Natka urosła 10 cm od urodzenia :)brawo dla Paulinki pewnie bedzie wysoka dziewczyna

Do góry