reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pediatra - zalecenia

reklama
Misia każde dziecko rośnie inaczej, my ubrania nosimy już na 74-80, a jak mówię, że ma 5 miesięcy to każdy się dziwi, ale Michciu od maluszka miał cechy dziecka szybko rosnącego :) i ostatnio w 6 tygodni urósł 6 cm i przybył 1,2 kg ::) zobaczymy na szczepienie idziemy we wtorek. ;)
Jeśli chodzi o skarpetki to mojemu spadają i duże i małe, to chyba po mamusi, bo jam mogę nosić tylko takie jak rajstopy reszta spada ;)

tweety pisze:
Misia każde dziecko rośnie inaczej, my ubrania nosimy już na 74-80, a jak mówię, że ma 5 miesięcy to każdy się dziwi, ale Michciu od maluszka miał cechy dziecka szybko rosnącego :) i ostatnio w 6 tygodni urósł 6 cm i przybył 1,2 kg ::) zobaczymy na szczepienie idziemy we wtorek. ;)
Jeśli chodzi o skarpetki to mojemu spadają i duże i małe, to chyba po mamusi, bo jam mogę nosić tylko takie jak rajstopy reszta spada ;)

nooo u nas też ubranka 74-80 nosimy, a jak miesiąc temu mąż był na zakupkach z młodym to wszyscy co go zaczepiali to mu dawali 6 miesięcy... :) hehe rosną nam te nasze szkraby :)

Wiktorek piekan waga :)

Olcia dobrze,ze wszystko ok.

U nas szczepienie 29 sierpnia i my jeszcze płatne, bo my 6 tygodni w tyle

Ależ mamy dorodne dzieci, no no ;D
U nas dwa tygodnie temu było 6300g i 63 cm, nosimy ciuszki na 68 i kilka 74, ale też donaszamy sukienki na 56 i 62 (teraz wyglądaja na bluzeczki, do tego krótkie gatki i w sam raz na upały).
Irenka nie jest wielkoludem, ale ładnie przybiera i rozwija sie wspaniale.
Tylko kupy tragiczne, ostatnio dostałyśmy skierowanie na posiew i zobaczymy czy nie ma jakiś grzybków - po porodzie brałam mase antybiotyków, mogło się coś przyplątać. Jak nic nie wyjdzie, to uznamy że paskudne, śmierdzące kupy z masą śluzu sa u Irenki normą ::)

he, he, poszlam zmierzylam(w czesniej na to nie wpadlam) 10 cm ::)
ostatnio nie nosi skarpetek, wiec nawet nie zauwazylam, ale cos mi sie wydaje, ze jak tak dalej pojdzie to z bucikow, ktore przy jakichs okazjach dostawal, to wyrosnie, zanim bedzie mogl je zalozyc.

no właśnie mój wyrósł miesiąc temu z dwóch par (a to były buciki z h&m na 4-6 miesiąca) ::)

eee no to norma :) a ja myslałam że ten mój to jakiś Wiktor Gigantostopy rośnie ;)

a w ogóle dobrze że się Tetka w końcu odezwałaś :)

reklama
Do góry