reklama
blond
mama dwoch urwiskow
a my wazymy 4200
Serio serio 6350 gram czyli ponad 6kg żywej wagi - lekarka powiedziała że inaczej jest u dzieci z dużą wagą urodzeniową a Olcia miała 4230 gram
wiec przytyła ponad 2kg!!
Ja za szczepionkę Infanrix Hexa 6w1 zapłaciłam 180 zł !
Co do mojej dietki to jak pisałam jem wszystko, gotowane, pieczone i smażone na oliwie dużo rybek (wedzony łosoś na chlebek) mleko ok 1litr dziennie
no i córcia rośnie !!! ;D
wiec przytyła ponad 2kg!!
Ja za szczepionkę Infanrix Hexa 6w1 zapłaciłam 180 zł !
Co do mojej dietki to jak pisałam jem wszystko, gotowane, pieczone i smażone na oliwie dużo rybek (wedzony łosoś na chlebek) mleko ok 1litr dziennie
no i córcia rośnie !!! ;D
no to pieknie Olcia rosnie, ciekawa jestem ile moj kolosek teraz wazy, dowiemy sie w przyszlym tygodniu u lekarza, ale mysle ze nie bedzie mniej niz 6, tak przynajmniej to czuje w rekach , przez pierwszy miesiac tez przytyl 2 kg :
blond
mama dwoch urwiskow
karolla ja tez jem wszystko , ale moja tak nie przybiera , ale miimo to olcia wyglada przeslicznie
polozna powiedziala mi , ze dzieci powinny przytyc okolo 200 gram na tydzien
polozna powiedziala mi , ze dzieci powinny przytyc okolo 200 gram na tydzien
Blond a mi mówiono że ok 200-300 gram tyg to norma ale moja córcia już mnie przyzwyczaiła do tego że jest ponad norme ;D
przez cała ciaże tak było mam sąsiadkę któa ma synka 4,5 miesiaca i waży 6400gram - karmiony sztucznie czyli powinien ważyć wiecej bo mleczko
modyfikowane bardziej ponoć tuczy dzieci - a mimo to jej synek nie jest za duzy wrecz za mały jak na swój wiek !
przez cała ciaże tak było mam sąsiadkę któa ma synka 4,5 miesiaca i waży 6400gram - karmiony sztucznie czyli powinien ważyć wiecej bo mleczko
modyfikowane bardziej ponoć tuczy dzieci - a mimo to jej synek nie jest za duzy wrecz za mały jak na swój wiek !
reklama
Madzia_S
Matka Polka
Wróciliśmy od pani doktor. Maryśka przytyła przez 12 dni, od ostatniego ważenia 550g i teraz ważymy 4000g. Bardzo jestem dumna z mojego "grubaska" (będziemy Olcię gonić... ) Pani doktor kazała nam odstawić chusteczki do pupy i wszystko myć wodą, ze względu na te krostki. zobaczymy, bo ja nadal uważam, ze to od tych nowych Huggiesów.
Podziel się: