reklama
Mnie się dzisiaj udało zapisać na wizytę do ortopedy. Ale najpierw musiałam obdzwonić wszystkie możliwe przychodnie, żeby znależć jakiś rozsądny termin. Tam gdzie mnie kierowali ze szpitala najbliższy termin był na 2 maja. Na szczęście udało mi się wkońcu znależć gabinet gdzie przyjmują na fundusz i termin jest na 6 kwietnia. Krzyś będzie miał 6 i pol tyg - to chyba nie jest najgorzej.
Poza tym, jako rozhisteryzowana matka byłam dzisiaj kontrolnie u pediatry z moim "duszącym" się dzieckiem. Dziecko zdrowe jak ryba, a ja mam się uspokoić. Dzieci czasami poprostu cięzko oddychają, szczegolnie jak jest im za sucho i za ciepło.
Poza tym, jako rozhisteryzowana matka byłam dzisiaj kontrolnie u pediatry z moim "duszącym" się dzieckiem. Dziecko zdrowe jak ryba, a ja mam się uspokoić. Dzieci czasami poprostu cięzko oddychają, szczegolnie jak jest im za sucho i za ciepło.
aneta998
Fanka BB :)
my tez dzis po wizycie u peduatry
ale zadnego skierowania do ortopedy nie mamy
lekarka powiedziala ze nie ma takich wskazan ,bo wszysto ok
ale astanawiam sie czy ona tylko takim fizykalnym badaniem moze to stwierdzic
i mam jeszcze pytanie czy decydujecie sie na szczepienia skojarzeniowe i ile one koszyuja
bo nam lekarka powiedziala ze 120 zl ale nie wiem czy tylko jdna dawka czy wszystkie
ale zadnego skierowania do ortopedy nie mamy
lekarka powiedziala ze nie ma takich wskazan ,bo wszysto ok
ale astanawiam sie czy ona tylko takim fizykalnym badaniem moze to stwierdzic
i mam jeszcze pytanie czy decydujecie sie na szczepienia skojarzeniowe i ile one koszyuja
bo nam lekarka powiedziala ze 120 zl ale nie wiem czy tylko jdna dawka czy wszystkie
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
karolla umnie podobnie z bioderkami....w 3 miesiacy chcial dopiero skierowanie dac wiec umowilam sie prywatnie i w sobote na usg idziemy.... a jutro na kucie ale 5 plus 1 (na gruzlice) bo daja tej samej firmy co w szpitalu a w 6 nie ma tej samej firmy....aleminus ze dodatkowe kucie
Madzia_S
Matka Polka
6350 ??????? Ło matko... GRATULACJE. Aż mi się wierzyć nie chce... Córeczka mojej koleżanki ma 6mcy i waży 6kg. A my to może ze 3700g...
reklama
Madzia_S pisze:6350 ??????? A my to może ze 3700g...
My też luzik
Podziel się: