reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pediatra - zalecenia

ewako pisze:

no w szoku jestem!!!!! A ten babsztyl ( polozna ) kazla nam go stosowac:( na szczescie czyscilam Marcelowi pyszczek tylko 2 dni, plesniawki zeszly, ale szok, normalnie szok!!!
Zaraz to badziewie wyrzucam z apteczki!!!!!!!!

reklama
no a mi pediatra kazała stosować aphtin profilaktycznie co drugi dzien,
zeby zapobiec pleśniawkom, :mad:i jak tu miec zaufanie do lekarzy :(

Na pewno bedzie dobrze,musi być dzieki za mile slowa,trzymajcie za nas kciuki 14 lipca :)

ja na temat wagi sie nie wypowiadam,nie wiem juz ile to duzo,a ile mało
choc w jednym poradniku czytałam dzis,ze tyg przyrost wagi od 100-200gram jest prawidłowy

pediatra tylko stwierdziła fakt :) nie powiedziała czy to dużo czy mało :) dla niej najważniejszy jest rozwój psychomotoryczny a nie wielkość dziecka i takie podejście uważam za słuszne :)

reklama
Kupiłam gazetkę "Mam dziecko" i jest artykuł o siadaniu dzieci i kurcze piszą że za duża waga może utrudniać siadanie hmm Ola
waży jakieś 8300 gram i teraz jakoś powolutku waga rośnie !

Do góry