reklama
Kachna321bum
Fanka BB :)
No to kawał chłopa masz w domu!!
Wiesz co?? my mamy tkie cosie na wychodzące ząbki i tam jet napisane, że pomaga przy pozbywaniu się pleśniawek.
http://allegro.pl/item110333269_nuk_zestaw_gumowych_szczoteczek_do_jamy_ustnej.html
Wiesz co?? my mamy tkie cosie na wychodzące ząbki i tam jet napisane, że pomaga przy pozbywaniu się pleśniawek.
http://allegro.pl/item110333269_nuk_zestaw_gumowych_szczoteczek_do_jamy_ustnej.html
blond
mama dwoch urwiskow
karola7 pisze:remeny pisze:a tak nawiasem mówiac to da sie coś zrobić zeby biust nie zmalał po skończeniu karmienia? )
Zacząć karmić następne
dobre karola 7
remeny taaaaaaa ja mam sposob silikon hihihi
aneta998
Fanka BB :)
wróciłysmy ze szczepienia Natka wazy 7500,czyli przez ostatnie 6 tyg przybrała
900 gram,pediatra powiedziała ze to troche mało,mam jej podawac kaszke,zupe jarzynowa,deserki
w dalszym ciagu Vigantolu 2 kropelki,cebion-5,nawet w sloneczne dni.
no i dostałam skierowanie do poradni chirurgicznej
Natka ma na cipeczce naczyniaka,który niestety pecznieje i powieksza sie
i trzeba go usunac chirurgicznie ,aż sie popłakałam
900 gram,pediatra powiedziała ze to troche mało,mam jej podawac kaszke,zupe jarzynowa,deserki
w dalszym ciagu Vigantolu 2 kropelki,cebion-5,nawet w sloneczne dni.
no i dostałam skierowanie do poradni chirurgicznej
Natka ma na cipeczce naczyniaka,który niestety pecznieje i powieksza sie
i trzeba go usunac chirurgicznie ,aż sie popłakałam
Madzia_S
Matka Polka
remeny pisze:- a tak nawiasem mówiac to da sie coś zrobić zeby biust nie zmalał po skończeniu karmienia? )
Ja się już nie mogę doczekać, aż zmaleje . Lubię być płaska :laugh:.
Z tego miejsca serdecznie chciałabym podziękować za wsparcie duchowe i słowne :-* :-* :-*. Się nie martwię. Moje dziecko jest thin and proud ;D.
Aneta, nic się nie przejmuj. Usuną naczyniaczka i Natalka będzie miała cipkę, że tylko podziwiać. Eeee.... może źle to ujęłam, ale generalnie będzie piękna jak kwiatuszek :laugh:.
ło boziu aneta im szybciej to zrobią tym lepiej... nie martw się, lekarze wiedzą co robią, wsjo będzie ok
a co do wagi to 7500 kg to przecież ładna waga... więc ja nie rozumiem o co biega z tym dokarmianiem ...
mój Wiku ma w pachwince od urodzenia jakieś dziwne znamię i nie wiem czy nie będzie miał zabiegu, na razie muszę obserwować czy się nie powiększa...
Madziu i tak trzymaj :-* Maryśka jest boska!
a co do wagi to 7500 kg to przecież ładna waga... więc ja nie rozumiem o co biega z tym dokarmianiem ...
mój Wiku ma w pachwince od urodzenia jakieś dziwne znamię i nie wiem czy nie będzie miał zabiegu, na razie muszę obserwować czy się nie powiększa...
Madziu i tak trzymaj :-* Maryśka jest boska!
Dziewczyny nie panikujcie z wagą dzieci jak przybierają jest ok! Ola bardzo dużo przybierała a teraz ma 8300 gram i waga praktycznei stoi za to zrobiła sie długa jak nic!
Ewako czemy masz isć do tej poradni nie rozumiem po co te badania ?
Anetko moja Ola ma dwa naczyniaczki -- znaczy sie takie różowe plamki na nóżkach od porodu za mocno ją jakaś piguła złapała
i ponoć do 1 roku mają zniknać robią sie coraz bledsze ale nic nam nie puchnie wyglądają jak małe plamki na skórze!
Ewako czemy masz isć do tej poradni nie rozumiem po co te badania ?
Anetko moja Ola ma dwa naczyniaczki -- znaczy sie takie różowe plamki na nóżkach od porodu za mocno ją jakaś piguła złapała
i ponoć do 1 roku mają zniknać robią sie coraz bledsze ale nic nam nie puchnie wyglądają jak małe plamki na skórze!
dynia
papla maniakalna
Anetko nic się nie łam, wygląda na to, ze każdy bobasek ma coś na ciałku. Moją Igunię dla odmiany ja sama szczypnęlam kiedy chciałam wyspirytusować kikut pępowinowy i do tej pory ma ślad na brzuszku, liczę na to, ze zniknie z czasem.
Wszystko będzie git, wytną co trzeba, a śladu nie będzie widać kiedy już włoskami z czasem obrośnie :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Wszystko będzie git, wytną co trzeba, a śladu nie będzie widać kiedy już włoskami z czasem obrośnie :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Madzia_S
Matka Polka
dynia pisze:Wszystko będzie git, wytną co trzeba, a śladu nie będzie widać kiedy już włoskami z czasem obrośnie :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Ehhh...ledwo zdąży obrosnąć a już skubane będą maszynki podbierać i tępić :laugh:.
reklama
anaconda27
styczniówka2006
A moja Majka przez 6 tyg przytyła tylko 350dkg i pediatra stwierdziła że nie ma się czym przejmować bo dziecko ładnie wygląda i zobaczymy przy następnej wizycie co dalej
Podziel się: