Mimi94
Fanka BB :)
AMH jakie masz? Ja w 2018 miałam 11 chyba
Nie nie miałam,u mnie główny problem to PCOS i zaburzenia hormonalne a u partnera teratozoospermia. Tak jestem na naturalnym cyklu,bez przyjmowania hormonów nic się nie dzieje,jajniki produkują tylko policystyczne pęcherzyki nic nie wnoszące do owulacji. Nie chciałam się faszerować już po przebytej hiperstymulacji na przełomie października-listopada,wylądowałam wtedy w szpitalu i to tylko po dodaniu fostimonu do lametty więc do in Vitro Kusnierczak mówiła że będzie mi układać stymulację z dyrektorem i jeszcze jakimś tam specjalista bo mam wysokie AMH i stąd pewnie hiperka przy tak mikro dawkach porównując do In Vitro. Mieliśmy mieć trzy inseminacje a już nie chciałam przechodzić przez stymulację bo bałam się powtórki z rozrywki a nie było łatwo 10dni w szpitalu z hiperką. A co do tych badań to chyba są one do In Vitro robione ale jeszcze nie jesteśmy na tym etapie,wcześniej ich mi nie zlecała.My ogólnie już się staramy 3 lata teraz zaczął lecieć czwarty rok,już człowiek zmęczony tym wszystkim. Wcześniej nie mogłam przyjmować żadnych leków i hormonów ze względu na inną chorobę która zajęła mi ponad półtora roku w którym nie mogliśmy zachodzić w ciążę. Zanim się wszystko uruchomiło minęło dwa lata i tak od roku nic się nie dzieje z pomocą lekarzy. Niechce już czekać. Zresztą trzy inseminacje w klinice plus wizyty,badania i leki tyle by nas wyniosły że wolę te pieniądze dołożyć do In Vitro bo po inseminacjach już mogło by nas nie stać na tą procedurę i znowu byśmy stanęli w martwym punkcie.