reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PCOS - stymulacja gonadotropinami

reklama
Beta 0.1.
Czekam na @ i zaczynam anty. W lutym badania od immunologa
Eehhh czyli u ciebie też nici. U mnie z inseminacji w tym cyklu też nic. Niewiem czy przez Hsg,czy przez co ale dostałam miesiączkę w 22dc i to bardzo obfita. Zawsze mam ok 33-35 dc okres. Więc niewiem czemu tak.W środę idę do niej na wizytę i pewnie z inseminacji nici bo badania nie porobione,miały być zrobione jeszcze przed okresem,właśnie na tej wizycie miała mi dać skierowanie a tu wziął mnie okres w 22dc. Jestem ciekawa czy mi to wytłumaczyć dlaczego tak mogło się stać. Kolejny miesiąc stracony....eehhh Partner zrobił nasienie i po roku morfologia 3% poszło tylko o 1% w górę. Wciąż teratozoospermia. Na naturalne zajście nie ma szans. Nie stało się to od czerwca więc nie mam już nadzieji że ta droga się uda. Zobaczę jak teraz się odniesie do tych wyników.

Eehhh czyli u ciebie też nici. U mnie z inseminacji w tym cyklu też nic. Niewiem czy przez Hsg,czy przez co ale dostałam miesiączkę w 22dc i to bardzo obfita. Zawsze mam ok 33-35 dc okres. Więc niewiem czemu tak.W środę idę do niej na wizytę i pewnie z inseminacji nici bo badania nie porobione,miały być zrobione jeszcze przed okresem,właśnie na tej wizycie miała mi dać skierowanie a tu wziął mnie okres w 22dc. Jestem ciekawa czy mi to wytłumaczyć dlaczego tak mogło się stać. Kolejny miesiąc stracony....eehhh Partner zrobił nasienie i po roku morfologia 3% poszło tylko o 1% w górę. Wciąż teratozoospermia. Na naturalne zajście nie ma szans. Nie stało się to od czerwca więc nie mam już nadzieji że ta droga się uda. Zobaczę jak teraz się odniesie do tych wyników.
Polecam Fertilman plus 2x2t.
Ja musze oczyścić umysł. Dzisiaj zakupiłam anty i bardzo się cieszę. Choć moje jajniki chyba nie bo cały dzien mega bolą. Sczegolnie po prawej. Niby za 2dni @.
A Wy może też odpocznijcie i dopiero później podejdźcie do inseminacji. Bo też chodzi o to, że musisz być pozytywnie nastawiona, wierzyć w to, że się uda.

Polecam Fertilman plus 2x2t.
Ja musze oczyścić umysł. Dzisiaj zakupiłam anty i bardzo się cieszę. Choć moje jajniki chyba nie bo cały dzien mega bolą. Sczegolnie po prawej. Niby za 2dni @.
A Wy może też odpocznijcie i dopiero później podejdźcie do inseminacji. Bo też chodzi o to, że musisz być pozytywnie nastawiona, wierzyć w to, że się uda.
Hejka. Ja po wizycie dzisiejszej natchniona nowa nadzieja bo nie podchodzimy do inseminacji tylko odrazu do In Vitro. Złożyliśmy już dziś papiery o dofinansowanie, dostaliśmy zlecenie na pierwsze badania i czekamy na decyzję odnośnie dofinansowania a potem ruszamy. Cieszę się że obeszlismy inseminację. Trochę teraz odpocznę od tabletek i wszystkich wizyt,grzecznie będziemy czekać na decyzję i nabierzemy siły na pierwsze podejście.

Hejka. Ja po wizycie dzisiejszej natchniona nowa nadzieja bo nie podchodzimy do inseminacji tylko odrazu do In Vitro. Złożyliśmy już dziś papiery o dofinansowanie, dostaliśmy zlecenie na pierwsze badania i czekamy na decyzję odnośnie dofinansowania a potem ruszamy. Cieszę się że obeszlismy inseminację. Trochę teraz odpocznę od tabletek i wszystkich wizyt,grzecznie będziemy czekać na decyzję i nabierzemy siły na pierwsze podejście.
Z jednej strony przerażające jest in vitro ale z drugiej sama pokładam w nim wielką nadzieję. Mam nadzieję, że wszystko uda wam się szybko pozałatwiać. Mam ogromną prośbę.. Pisz mi o swojej sytuacji. Co jak kiedy i ile kosztowało. Muszę sie psychicznie nastawić na te koszty...
Trzymam kciuki aby się wszystko w końcu poukładało [emoji3590]

Nie ma sprawy. Jak narazie mamy zrobić kariotyp bo czeka się ok 10 tygodni na wynik więc kazała już zrobić,koszt 360zl na osobę. Dalej co to niewiem ale będę pisać 🙂

reklama
Do góry