reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PCOS - stymulacja gonadotropinami

Przy lamettcie i fostimonie miałam 2 pęcherzyki za każdym razem. Tylko w ostatnim cyklu udało się 3 wyhodowac. Więc liczę, że hiperki nie będę miala

reklama
Przy lamettcie i fostimonie miałam 2 pęcherzyki za każdym razem. Tylko w ostatnim cyklu udało się 3 wyhodowac. Więc liczę, że hiperki nie będę miala
No trudno to wszystko przewidzieć,ani my ani lekarze niewiedzą jak organizm zareaguje. A może nas wszystko miło zaskoczy i będzie dobrze. Rozumiem Twoja mamę,ja jestem bardzo wrażliwa na znieczulenia. Znieczulenie od pasa w dół kiedyś miałam też na chwilę i wymioty i rozwolnienie wieczorem było. U dentysty miałam ząb wyrywany chirurgicznie ponad dwie godziny,dokładali znieczulenie co jakiś czas a mi już zbierało się na wymioty. Przesrane eehhh... Pierwsza narkoza to 13 godzin wymiotów,nawet w nocy pielęgniarki lekarza wzywały do mnie ale druga już o wiele lepiej nafaszerowali mnie przeciwwymiotnymi przed wybudzeniem,były wymioty ale już o wiele lżejsze... Wierzę że na końcu tej ciężkiej drogi czeka na Nas ten piękny upragniony czas... będziemy mamusiami. Najlepszymi jakie można sobie wymarzyć 🥰

Nie było źle ale bardzo się stresowałam... Po zrobieniu zastrzyku tak z 5min bardzo szczypało mnie miejsce podania... Aż się zastanawiałam, czy mi igła nie została [emoji23] ale po paru minutach to uczucie zniknęło a igła jest na swoim miejscu [emoji23][emoji23]

Nie było źle ale bardzo się stresowałam... Po zrobieniu zastrzyku tak z 5min bardzo szczypało mnie miejsce podania... Aż się zastanawiałam, czy mi igła nie została [emoji23] ale po paru minutach to uczucie zniknęło a igła jest na swoim miejscu [emoji23][emoji23]
Haha 😅 ja już przechodziłam przez zastrzyki,na początku mi m robił ale czasem mu tak kiepsko wyszło i boleśnie że zaczęłam sobie sama robić i chwila moment i po krzyku haha 😉gorzej już jak któryś dzień z rzędu się robi....wtedy się już myśli o końcu 😉kiedy wypada ci pierwszy monit???

W piątek 7dc
Haha [emoji28] ja już przechodziłam przez zastrzyki,na początku mi m robił ale czasem mu tak kiepsko wyszło i boleśnie że zaczęłam sobie sama robić i chwila moment i po krzyku haha [emoji6]gorzej już jak któryś dzień z rzędu się robi....wtedy się już myśli o końcu [emoji6]kiedy wypada ci pierwszy monit???

Hej dziewczyny, czy któraś z Was miała stymulacja lekiem Letrozolum Genthon? Po ilu Msc stymulacji miałyście owulacje i szanse na zajście w ciążę?

Hej dziewczyny, czy któraś z Was miała stymulacja lekiem Letrozolum Genthon? Po ilu Msc stymulacji miałyście owulacje i szanse na zajście w ciążę?
Hej. Podejrzewam że to lek który ma w składzie letrozol. Ja brałam Lamette ktora też jest letrozolem. Wszystko zależy jak zareagują Twoje jajniki,może być tak że już w pierwszym miesiącu będziesz miała ładna owulację...niestety tego nie da się przewidzieć jaka będzie reakcja organizmu.

reklama
Hej. Podejrzewam że to lek który ma w składzie letrozol. Ja brałam Lamette ktora też jest letrozolem. Wszystko zależy jak zareagują Twoje jajniki,może być tak że już w pierwszym miesiącu będziesz miała ładna owulację...niestety tego nie da się przewidzieć jaka będzie reakcja organizmu.
Masz rację zależy od organizmu, a u Ciebie od razu po pierwszym Msc wystąpiła owulacja? Czy parę Msc musiałaś brać ten lek?

Do góry