Trzymam kciukiU mnie dziś pecherzyk 17mm endometrium 11mm. W środę ovitrelle i działamy - kolejny cykl...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
camellia92
Zaangażowana w BB
Wszystkiego...ciąży jak będzie...nagle powiedział, że nie wie co o tym wszystkim myśleć. Czuje, że się oddala ode mnie. Nie wiem co się dziejeAle na temat czego nie wie co ma myśleć?? Na temat choroby, ciąży czy związku waszego??
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Artemida90
Fanka BB :)
Super, trzymam kciuki a jak się czujesz? Jaki ten przyrost bety był?
Będzie gorąco [emoji1] trzymam kciuki [emoji9] pamiętaj, żeby cieszyć się bliskością i czasem z partnerem [emoji9]
A ja tak z innej strony teraz się zastanawiam nad hormonami po ciąży... Wiadomo, że ciąża jak huragan przechodzi, nowe porządki hormonalne są wtedy, pytanie tylko, czy na lepsze... Często lekarze nie umiejąc znaleźć rozwiązania moich problemów hormonalnych mówili mi, że jak urodzę to się wszystko cudownie naprawi [emoji22] ale nie chce mi się w to wierzyć...
No zobaczymy co będzie w tym cyklu już na usg nie będę wiec do 15marca czekanie co się wyjaśni. 1 marca mąż kończy 32 lata i zabieram go do sushi baru [emoji846]
camellia92
Zaangażowana w BB
Jestem już załamana... Jestem totalnie rozbita. mam ochote wyć...zero wsparcia
Artemida90
Jestem już załamana... Jestem totalnie rozbita. mam ochote wyć...zero wsparcia
A może to wachania nastroju z powodu ciąży?
Trochę dziwne zachowanie meza w końcu w zdrowiu i w chorobie itd
Ja z moim M.strasznie poklocilam się w sob. Beczalam i on tez bo mu strasznie nagadalam. Kawa na ławę i się atmosfera oczyścila. Dziś jest juz bardzo dobrze. Pogadaj z nim.Jestem już załamana... Jestem totalnie rozbita. mam ochote wyć...zero wsparcia
A test robiłaś czy dopiero będziesz ?Jestem już załamana... Jestem totalnie rozbita. mam ochote wyć...zero wsparcia
Artemida90
Pisała ze jutro zrobi
reklama
camellia92
Zaangażowana w BB
Nie wiem sama mam już wszystkiego dosyć, mam ostatnio takie doły, tydz temu tak strasznie mu płakałam, że mam dość, że nie wiem co się dzieje ze mną...z moim zdrowiem, że nie wiem na czym stoje...po prostu się rozkleiłam, mam dość lekarzy, jestem zmęczona Rozmawiałam z nim o tym jak się czuje, że nie mam okresu tyle i tyle, rozmawiałam z nim a on, że nie wie co ma myśleć już sam... Nie wiem do końca co miał na myśli...ale pewnie chodzi o ciąże... Mam wrażenie, że coś się dzieje między nami... Coraz mniej uczucia dostaje od niego, dziwnie się zachowuje, czasami czuje jakby mnie przestał kochać Nie okazuje mi tyle uczucia co kiedyś ehA może to wachania nastroju z powodu ciąży? Nie powiedziałaś o co chodzi z mężem na jaki temat się nie dogadujecie??