@Paulinasz
Cisza ból zniknął, a ze chodzę z wiadomych przyczyn z wkładka ciagle mam wrażenie ze ze mnie leci i pędzę do łazienki a tam tylko sporo śluzu. Nawet czuje ze spływa dziwne uczucie
To może jednak @ nie przyjdzie!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
Zobaczymy dam mu jeszcze ze 2 dni i może zrobię test
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Colorado1989
Jeśli dobrze pamiętam, to po zastrzyku owu jest w ciągu 0-2 dniNie wiem dokładnie kiedy była owulacja ale 2 dni po zastrzyku miałam wibrowanie jajnika. Jakby ktoś mi włożył komórkę w brzuch i ona wibracje włączyła. Dziwne uczucie nie bolało ale czułam to. Trwało to tylko jeden dzień
Z tym wirowaniem to nieźle [emoji23]
3mam kciuki najmocniej jak się da [emoji9][emoji110][emoji110][emoji110]
Artemida90
Dostałam okres. 1dc i znowu te pieprzone zastrzyki [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]zaraz będzie rok jak na nich jade
Przykro mi. U mnie 5dc i tym razem naturalny.w ubiegłym miałam swoją owu. Liczę ze tym razem też. Robie przerwę od lekarzy bo juz mam ich dość.Zobaczymy dam mu jeszcze ze 2 dni i może zrobię test
Masz swoje owu czy stymulowane?Dostałam okres. 1dc i znowu te pieprzone zastrzyki [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]zaraz będzie rok jak na nich jade
Artemida90
Masz swoje owu czy stymulowane?
Nie mam w ogóle swoich owulacji. Biorę 100j gonalu na zmianę z 87,5j. Na clo nie reaguje
Pejti
Aktywna w BB
Hej! Jestem tu nowa!! Lekqrz wykryl mi PCOS przez torbielki w jajnikach, brak okresu i niedoczynnosc tarczycy. IO niby nie mam... nie skierowal mnie na zadne badania, kazal brać tabletki anty ale my chcemy dziecko to powiedział ze probowac pol roku i potem przyjsc do niego jak nie pójdzie. Jakie badania moge zrobic na wlasna reke? Biore ovarin i inne witaminy. 3 miesiace okred byl co do dnia. 29 grudnia byl tylko 4 dni i bardzo słabiutko, bez skrzepow. Teraz juz 14 dni spóźnienia. Testy negatywne caly czas. Ja juz nie wiem ci robic. Jakie badania moge zrobic w polsce na wlasna reke bez skierowania?? Zrobie se to sama i bede miala juz z czym isc do nowego lekarza.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
U faceta badanie nasienia. U Ciebie prolaktyna, progesteron w każdej fazie cyklu, tsh, t3, t4, testosteron. To podstawy. A bardzo ważne badanie to droznosc jajowodowHej! Jestem tu nowa!! Lekqrz wykryl mi PCOS przez torbielki w jajnikach, brak okresu i niedoczynnosc tarczycy. IO niby nie mam... nie skierowal mnie na zadne badania, kazal brać tabletki anty ale my chcemy dziecko to powiedział ze probowac pol roku i potem przyjsc do niego jak nie pójdzie. Jakie badania moge zrobic na wlasna reke? Biore ovarin i inne witaminy. 3 miesiace okred byl co do dnia. 29 grudnia byl tylko 4 dni i bardzo słabiutko, bez skrzepow. Teraz juz 14 dni spóźnienia. Testy negatywne caly czas. Ja juz nie wiem ci robic. Jakie badania moge zrobic w polsce na wlasna reke bez skierowania?? Zrobie se to sama i bede miala juz z czym isc do nowego lekarza.
reklama
Dobrze ze jest skuteczny zamiennik clo. Wiem ze dziś jest dla Ciebie okropny dzień. Przeżywałam to samo 5 dni temu.Nie mam w ogóle swoich owulacji. Biorę 100j gonalu na zmianę z 87,5j. Na clo nie reaguje
"Oplacz to, wykrzycz to a potem stan na nogi i zacznij żyć. Możesz żyć tak szczęśliwie jak nigdy dotąd. "