Pauliasz idźcie na badanie nasienia. To u faceta najważniejsze badanie i dużo mówi o płodności
Agawid. Zrobimy tak ! Dziękuję
Dzisiaj biorę 3 dzień clo - samopoczucie tragiczne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pauliasz idźcie na badanie nasienia. To u faceta najważniejsze badanie i dużo mówi o płodności
Jeśli chodzi o moją historie to jest dość burzliwa ;-) Teraz jestem na etapie naturalnych cykli i starań bez wspomagaczy.Dziewczyny! Jesteście kochane Fajnie jest wiedzieć, że istnieje grupa kobiet u której zawsze ma się wsparcie. Muszę prześledzić wątki wstecz bo nie wiem, która z Was jest na jakim etapie
Dziewczyny! Jesteście kochane Fajnie jest wiedzieć, że istnieje grupa kobiet u której zawsze ma się wsparcie. Muszę prześledzić wątki wstecz bo nie wiem, która z Was jest na jakim etapie
U mnie chyba jutro @ przyjdzie planowo 14dni po zastrzyku, lędźwie i podbrzusze boli - nie ma nadzieji [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
I jak u Ciebie?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom