reklama
kasia2309
Fanka BB :)
@Sonia30 ja brałam po 1tbl na początku i dwa razy urósł mi jeden pęcherzyk, raz nie było nic a raz nie sprawdzałam bo rozłożyła mnie grypa.. Po clo miałam okropne bóle głowy (tzn tak mi się wydawało że to ma związek z clo)
Powodzenia dziewczyny [emoji4]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia dziewczyny [emoji4]
Colorado1989
Sonia, no to oby kuracja dała radę mam 28 lat, więc też nie mało jak na starania o 1 dziecko
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
kasia2309
Tak, za czwartym razem [emoji4] teraz jestem w 34tc [emoji4]Ale udało Ci się wkoncu zajść w ciążę? Mnie też boli głowa wogule czuje ze jest taka cieszka ale cóż zrobić
kasia2309
29Gratulacje a ile masz lat jak mogę zapytać
kasia2309
Nie ma za co [emoji4] mnie trochę mój wiek też przerażał, ale to z tego względu, że męża poznałam dość późno, on jest młodszy i jesteśmy krótko po ślubie. Nie mieliśmy czasu nacieszyć się sobą, bo ja właśnie z obawy przed problemami chciałam od razu starać się o dzidzię. I muszę przyznać, że te stymulacje ciężko znosiłam psychicznie, za każdym razem się zastanawiałam czy się udało a najgorszy był cykl bez owulacji, bardzo to przeżyłam. I udało się w cyklu, w którym powiedziałam sobie że co ma być, to będzie, niezależnie od wyniku ten cykl jest ostatni. Potrzebowałam przerwy, żeby wyluzować. No i się udało [emoji4] dlatego zawsze podkreślam, że najważniejsze żeby ułożyć sobie to w głowie. Bo tak naprawdę te 30lat to nie jest taki zły wiek [emoji4]Przepraszam że tak pytam o wiek ale ta 30 mnie przeraża
reklama