reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

Ja lykam 2x1 tabletkę i właśnie mam dostać Zaszczyk na pęknięcie pęcherzyka ja urośnie a ile masz lat jak mogę wiedzieć bo ja już 30

reklama
@Sonia30 ja brałam po 1tbl na początku i dwa razy urósł mi jeden pęcherzyk, raz nie było nic a raz nie sprawdzałam bo rozłożyła mnie grypa.. Po clo miałam okropne bóle głowy (tzn tak mi się wydawało że to ma związek z clo)

Powodzenia dziewczyny [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Sonia, no to oby kuracja dała radę :) mam 28 lat, więc też nie mało jak na starania o 1 dziecko :D

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Przepraszam że tak pytam o wiek ale ta 30 mnie przeraża
Nie ma za co [emoji4] mnie trochę mój wiek też przerażał, ale to z tego względu, że męża poznałam dość późno, on jest młodszy i jesteśmy krótko po ślubie. Nie mieliśmy czasu nacieszyć się sobą, bo ja właśnie z obawy przed problemami chciałam od razu starać się o dzidzię. I muszę przyznać, że te stymulacje ciężko znosiłam psychicznie, za każdym razem się zastanawiałam czy się udało a najgorszy był cykl bez owulacji, bardzo to przeżyłam. I udało się w cyklu, w którym powiedziałam sobie że co ma być, to będzie, niezależnie od wyniku ten cykl jest ostatni. Potrzebowałam przerwy, żeby wyluzować. No i się udało [emoji4] dlatego zawsze podkreślam, że najważniejsze żeby ułożyć sobie to w głowie. Bo tak naprawdę te 30lat to nie jest taki zły wiek [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry