reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

reklama
Mój mąż ma kiepskie nasienie. Dużo nawet bardzo ale tylko 2 % były prawidłowych. Bierze witaminy i musi powtórzyć badanie

Dziewczynki i znowu jest nadzieja jest owulacja
Super :D

Ja powinnam była we wtorek sprawdzić temperaturę od rana i miałam umówioną wizytę u lekarza żeby sprawdzić czy jest owu a tymczasem dostałam gorączki niewiadomego pochodzenia... Leżę bezsilna... Akurat kiedy chciałam sprawdzić czy są pęcherzyki gorączka...

Jesteś wspaniała ! Na pewno przytulisz maluszka. Ciesze się, ze napisałaś do nas. Witam Cię bardzo serdecznie :-) w grupie siła ! Dzielimy się tu wiedzą i wspieramy. Brak miesiączki od lutego...sporo. a bralas coś na wywolanie ?
Dziękuję za tak miłe słowa [emoji8] na wywołanie nic nie brałam, dopiero teraz poszłam do lekarza ... myślałam że to przez stres zatrzymała się miesiączka.

Wczoraj byłam na wynikach.
A dziś rano czekała mnie niespodzianka, Dostałam okresu [emoji4]

Agnieszkacxx ja chodzę do bociana w Katowicach. W angeliusie nie byłam- mąż tam urobił tylko badanie nasienia. Mogę przybliżyć Ci temat jeśli chcesz, jak to wyglada w prywatnej klinice

Dzień dobry,

Ja swojego chce wysłać do invicta- lux med na samo badanie nasienia. Miga sie ze nie ma czasu ale znajdzie. Ja się zwalniam z pracy by zrobić badania czy uzyskać skierowania to on tez znajdzie czas [emoji6]

13 czerwca mamy wizyte w poradni leczenia niepłodności [emoji846] ciekawe co tam nam powiedzą [emoji846]

Ile czasu sie czeka na wyniki nasienia ?

reklama
Do góry