U mnie pazurki super, ale staram się nie zapuszczać zbyt długich - żal mi ale trochę niewygodnie przy małym - tak jak u Sumki - sam się drapie a jeszcze ja go czasem takim długaśnym dziabnęłam. Włosy były super - grubsze, mniej się przetłuszczały, błyszczały, od razu po porodzie tez, ale teraz powoli ten efekt słabnie i niestety wszystko wraca do normy...oby tylko na tej normie (częstsze przetłuszczanie i podniszczone końcówki do podcięcia) się skończyło
reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
U mnie paznokcie mocne jak nigdy, aż żal obcinać! Może to rzeczywiście zasługa oliwki? Włosy na razie do zniesienia- nie gorzej niż wcześniej. Tylko nienawidzę fryzury, którą mam!!!!!! Kretynka chyba głucha była jak jej mówiłam jak ma obciać, a uwierzcie, że nie wymyśliłam nic nadzwyczajnego. W tym tygodniu idę do fryzjerki, którą poleciła mi koleżanka, mam nadzieję, że coś wymyśli sensownego, bo przeżywam katusze jak patrzę w lustro.
marzena9
Fanka BB :)
a ja mam dlugie pazury i obiecalam sobie jak wychodzilam ze szpitala ze jak chociaz raz mala przychacze to zaraz obcinam. i jak dotad ani razu krzywd jej nie zrobilam a odkad mam zelem utwardzone do w ogole sie chyba nie da podrapac bo sa grubsze i mniej ostre wiec juz sie nie boje.
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
Ja przez 4 lata nosiłam akrylki i jak zdjełam przed porodem to paznokcie mi rosną jak zwariowane i mam twarde, ze zastanawiam sie nad sensem ponownego zakładania tipsów Ale niestety u mnie się włosy sypią (zaczęły wypadać) i dziąsła mnie bolą (albo zęby) - muszę isć do dentysty !!!!
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Oj zęby to mnie też bolą ale kiedy tu do dentysty się wybrać jak ja sama jestem Co do akrylów to podobno dobrze zrobione wzmacniają paznokcie moje też odzyskały swoją witalność po tym upiększeniu
i w moim kierunku dentysta sie kłania:/..mam jedną zaległą dziurkę :-[
co do paznokci- nigdy nie miałam czym się pochwalić - z poł roku miałam akryle..a tak - cały czas krótko.. jedynie po porodzie - tak z miesiac po to zapuściłam taakie - jakich nigdy nie miałam..no, ale to raz i już przeszłosć
co do paznokci- nigdy nie miałam czym się pochwalić - z poł roku miałam akryle..a tak - cały czas krótko.. jedynie po porodzie - tak z miesiac po to zapuściłam taakie - jakich nigdy nie miałam..no, ale to raz i już przeszłosć
ja paznokcie zawsze miałam bardzo długie ale jak zbliżał się poród to obcięłam na kruciutko żeby nie podrapać dzieciątka ale stopniowo odrastały i krzywdy nie robiły dlatego nie obcinałam i teraz znów mam bardzo długie nie łamią się bo mam bardzo grube i twarde wiele osób pyta czy to prawdziwe
ale jakbym ja podrapała niechcący to napewno bym obcięła
włosy przeciwnie jak u Was u mnie zrobiły sie strasznie suche i do tego kolor nie wyszedł ale słyszałam że tak może być w okresie karmienia zamiast blondu jasnego wyszedł mi rudy a fuj
ale teraz muszę cos z tym zrobić bo niedługo chrzciny robimy ale boję sie efektu
a do dentysty też jutro idę na sprawdzenie
ale jakbym ja podrapała niechcący to napewno bym obcięła
włosy przeciwnie jak u Was u mnie zrobiły sie strasznie suche i do tego kolor nie wyszedł ale słyszałam że tak może być w okresie karmienia zamiast blondu jasnego wyszedł mi rudy a fuj
ale teraz muszę cos z tym zrobić bo niedługo chrzciny robimy ale boję sie efektu
a do dentysty też jutro idę na sprawdzenie
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Wiecie co dziewczyny ja zamiast cieszyć się z pięknych paznokci to wpadam w panike że lada dzień zrobią się z nich obgryzki paranoja hihihi . Tak nawiasem bedąc w aptece otrzymałam próbke kremu do rąk z toskańską oliwą z oliwek ciekawe jak się spisze
reklama
amanda14
Zaciekawiona BB
Ja dlatego robię sobie hybrydy. Inaczej moja paznokcie też wyglądałyby jak obgryzki. Kupiłam sobie dwa świetne lakiery hybrydowe z makear i maluję sobie na zmianę, raz tym - raz tym ściągam je po trzech tygodniach ale myślę, że gdyby nie odrosty to wcale bym go nie zdejmowała. Taki jest trwały !
reklama