reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernikóweczki - ile już przytyłyscie?

pAN POWIEDZIAŁ, ŻE PO 2 MIESIĄCACH GOŁYM OKIEM BEDZIE WIDAC EFEKTY. sKÓRA BEDZIE GŁADSZA, BARDZIEJ DOTLENIONA, I ZMIENI SIĘ RZEŹBA CIAŁA ;D

reklama
Małgosia na pewno się zmieni - na lepsze :) Chodziłam 2 lata na siłownię, brakuje mi czasami tego. Jakoś dużo energii wtedy miałam i bardzo dobrze się czułam. Polecam dodatkowo o ile masz możliwość saunę po siłowni.

ja na siłownię chodzę pierwszy raz w życiu. zawsze byłam niechętna takim miejscom. Jeżdżę na nartach, rolkach, rowerze, chodzę na basen myślałam, że to wystarczy.
Jedna nie.
Zobaczymy czy wytrwam. :)
a z sauny niestety nie mogę korzystać. Wię c ten temat mnie nie dotyczy :(

malgosia_76 pisze:
ja na siłownię chodzę pierwszy raz w życiu. zawsze byłam niechętna takim miejscom. Jeżdżę na nartach, rolkach, rowerze, chodzę na basen myślałam, że to wystarczy.
Jedna nie.
Zobaczymy czy wytrwam. :)
a z sauny niestety nie mogę korzystać. Wię c ten temat mnie nie dotyczy :(
Mi to sie nic nie chce. Jedynie na spacer z mala. Jak bym miala z kim, to moze ale samej mi sie nie chce. ;D
Podziwiam cie. Ale super, tak trzymaj.

Dajcie mi troche waszego cialka, bo ja mam problem ze nie moge przytyc. mam 168 cm i 51 kg. Taki pajeczak sie ze mnie robi. Cieszylam sie ze mi po ciazach troche zostanie a tu nic. Wpierwszej plus 22kg, w drugiej 20.

reklama
Do góry