reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pazdziernikóweczki - ile już przytyłyscie?

nie... duzo dluzej, bo potem stopniowo zwiekszasz ilosc zjadanych kalorii az do tylu ile faktycznie spalasz... a poza tym tak sie to pozniej podoba, ze nie wraca sie do starych nawykow zywieniowych... no chyba, ze w ciazy :-[

reklama
He he o dietach się zaczęło ::)
A ja polecam na schudnięcie studiowanie biologii w Łodzi. Przez pierwszy semestr 8 kg w dół do wyglądu kościotrupa ;D
Spodnie z tamtego okresu sobie zostawiłam, niedługo Dawidek w nie wejdzie ;D
Potem na szczęście przestałam się tak przejmować i przeżyłam ;D

Kaszu oj nie zazdroszczę Ci chudnięcia w takich warunkach, to ja już wolę swoje kilogramy ...

Doxa pisze:
Kaszu oj nie zazdroszczę Ci chudnięcia w takich warunkach, to ja już wolę swoje kilogramy ...

powiedziała kobieta z kilogramami ;D Doxa, gdzie te Twoje kilogramy? ;)

Kaszu, faktycznie. stresy nie sa fajne.

reklama
Do góry