reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pazdziernikóweczki - ile już przytyłyscie?

reklama
A ja chcę już wejść w swoje ciuchy!!!!!!!!!!!!!!
Mam dosyć chodzenia w tym samym, w jednych butach (bo reszta za ciasna), no i chcę wyglądać nareszcie jak człowiek a nie jak skrzyżowanie krasnoludka z wielorybem ;D

Hej Patka nie jest przeciez tak źle , ciąża to stan przejściowy , zaraz znowu będziesz szczupła , nawet sie nie obejrzysz kiedy. To juz naprawdę niedługo.

Ja to nawet nie marzę o tym że będę ważyła tyle co przed ciążą, to ejst po prostu nie możliwe do osiągnięcia, żeby zrzucić jak na razie 21 kg...
chociaż chciałąbym żeby z 73 zrobiło się z 58..więcej nie wymagam :p

Moim marzeniem jest waga 58 ale tyle to ja ważyłam w podstawówce :( ale jak się wezmę za siebie to dam radę...a czy można stosować jakieś diety w ciąży...no i co z ćwiczeniami w połogu?

Ja jestem 15 i pol kilo na plusie i ja bede musiala wrucic do swojej wagi. W styczniu wracam do pracy no i bede musiala w swoje garnitury/kostiumy sie zmiescic, nie bede mie stac na nowa garderobe, takze mam dobra motywacje.

KARENNIEWIEM CZY MOZNA STOSOWAC JAKIES DIETY ALE Z DOSWIADCZENIA MOJEI BRATOWEJ PO PORODZIE PILA BARDZO DUZO WODY MINERALNEJ  A MALO JADLA KARMILA SWOJA CORKE DO 2 ROKU I WAZYLA MNIEJ NIZ PRZED CIAZA

reklama
Ewcia ja do tego podchodze tak ze musze i nie mam wyjscia.  TAkze jak bede karmic to na diecie, woda i same chude potrawy.  A pozniej jak tylko dostane pozwolonie od lekarza to na silownie.  Ja musze najpozniej do stycznia wrucic do formy, mam pierwszy wyjazd i bede musiala wejsc w swoje ciuszki.

Do góry