reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernikóweczki - ile już przytyłyscie?

No to u mnie już 21 kg na plusie obecnie ważę 73 kg...ale przez ostatni miesiąc tylko 2 przytyłam,
więc jestem zadowolona,
chyba już dużo do końca nie przybiorę :p

reklama
U mnie na plusie 23 :( Lekarz to mi nawet dietę zalecił - 1 raz w tygodniu miałam jeść 1 kg jabłek i pić wodę niegazowaną. Jabłka kupiłam jeszcze tego samego dnia, a później stwierdziłam, że synka nie będę głodzić ;D Może gdybym w lodówce miała tylko jabłka, to by coś z tej diety było :laugh:

ja wczoraj byłam u gina i mam już na plusie 17 kg ;) jak ta waga rośnie ;D ale to już prawie koniec..w końcu bede mogła ubrać moje ulubione gacie ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D wczoraj mój mi powiedział,że wypożyczy dźwig dla mnie bo jak w nocy słyszy jak mi ciężko się jest odwrócić to aż mu się słabo robi ;D ;D ;D ;Da ja mu na to,że to tylko nie moja wina teżtego chciał ;D ;D ;D ;D ;D ;D jak mu powiedziałam że już na plusie 17 kg to powiedział że on zaniedługo będe więcej ważyła od niego ;D ;D ;D ;D

Kochane brzuchatki!
Chciałabym Was trochę podbudować! Nie przejmujcie się kilogramami na "+"!!!!!!!!!!!!

Kochane w dniu dzisiejszym tj. dokładnie 2 tyg. po porodzie mam 10kg na "minusie", czyli zostały mi już tylko 3kg ciążowe  ;D ;D ;D 
No oczywiście przed ciążą miałam górkę ok. 3kg, tak więc jest jeszcze co gubić, ale tempo spadania wagi baaaaaaaaardzi mi odpowiada! :laugh: :laugh:

Tak więc dziewczyny, głowa do góry, korzystajcie teraz i jedzcie to na co macie ochotę, bo po porodzie trochę będzie ograniczeń  ;) A Wasze kochane szkraby i tak wszystko z Was wyssają :)

A ja właśnie szukam jakiegoś roweru na allegro...do odchudzania...bo wiem że kilogramy ciążowe to jedno a te od słodyczy to drugie a nie dam rady przeżyć dnia bez słodyczy i już udka, pupcia i bioderka zaokrąglane... :( także zaraz po 6 tyg połogu trening 1 godz/dziennie na rowerze bo już w tej chwili nie mogę na siebie patrzeć

reklama
No nie matrw się jak spodnie ciążowe które mi z tyłka zlatywały teraz jak już się w nie wcisnę to nie mogę w nich usiąść...tylko ta myśl o odchudzaniu pozwala mi jeszcze patrzeć w lustro...chyba mnie dopada to co Lucky

Do góry