reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernikóweczki - ile już przytyłyscie?

reklama
ojjj to przepraszam,a juz się czułam najmłodsza,nawet dobrze ze nie jestem najmłodsza ;D powiem ci szczerze że w twoim wieku to nawet nie myślałam o ciąży,ale faceta juz miałam,no i znam już go niecałe 4,5roku ;D i nadal go bardzo kocham a mogłam go stracić tyle razy...no i teraz niedawno...ale to głupie wspomnienia...to już nie ważne ;D

Patrycja ja z moim jestem już 3.5 roku ajk an mój wiek to bardzoooooo długo, przed ślubem prawie sie rozeszliśmy ale jednak nie, ale to dobrze bo ajk byśmy wtedy sie rozeszli to dzidzi by nie było.

późne macierzyństwo to i ja chyba przeżywam...
od początku lakarz mi mówił, ze te rózne dolegliowści są na większą skalę jak się ma te 26-27 latek i więcej niż jak się ma 20 czy mniej... moja matka też to potwierdza, bo ona zaszła w ciążę jak miala 17 lat :)
ale kurcze, najgłupsze jest to, ze ja się czuję takla młoda jak na matkę... wręcz ZA młoda :) już się z tym wszystkim oswoiłam, ale powiem wam, ze początki były trudne ;D
stara krowa se wmawiała, ze jest za młoda na macierzyństwo... o losie smutny ;D ;D

No podziwiam Lucky, że ona taka dojrzała. Ja dopiero teraz czuję, że nadszedł czas na dziecko. Za to jest strasznie chciane, kochane i spodziewane. A, że późno. Są mamy starsze od nas.

Ja mma 24 latka a z moim jestem 5,5 roku i tez o malo sie nie sypło miedzy nami. Najlepseze jest to ze rozstalismy sie wracajac z wakacji w Grecji .Wysiadajac z autokaru w Polsce na Pks nie bylismy juz razem kazdy osobna taksowka wrocił do domu..i tak trwalo nie cale dwa miesiace,ale na szczescie zeszlismy sie ...jak to mowia jeden bez drugiego zyc nie umiał

reklama
Do góry