reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
Ja używam od dłuższego czasu właściwie tylko kubka Nuk'a, przynajmniej podłogi nie mam zachlapanej od soczków :D NUK Butelka DISNEY Kubuś Puchatek Kubek Niekapek 1 (3310931271) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wreszcie kupiłam puzzle piankowe, coś się zebrać nie mogłam PUZZLE PIANKOWE 30x30CM CYFERKI LITERKI +POKROWIEC (3355804837) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Wydaje mi się, że cena fajna za taką ilość.

a ja wreszcie znalazłam niekapek który pasuje małemu. kupiłam mu z Aventa i wreszcie potrafi z niego pić bo się nie zapowietrza.

Ja mlodej kupilam 'smoczki niekapki' i raczki do butelek - avent wlasnie- i normalna buelke moge przekszttalcic w niekapek, a mloda wlasnie najlepiej chyta takiej butelki nawet bezz uchwytow - nauczyla sie tak jakis czas temu i raczki jej nie potzrebne :)

a ja wreszcie znalazłam niekapek który pasuje małemu. kupiłam mu z Aventa i wreszcie potrafi z niego pić bo się nie zapowietrza.
vinga89 a jaki macie niekapek Aventa? Ja ostatnio kupiłam taki
PHILIPS AVENT KUBEK NIEKAPEK 200 ml 6m+ 3 KOLORY (3367266978) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i nie jestem z niego zadowolona bo kiepsko się zakręca, a w dodatku jak Olaf pije to przez odpowietrzacz wylewa mu się woda i trafia go prosto w nos :confused: Albo jakiś kiepski egzemplarz nam się trafił albo Olaf nie potrafi z niego pić.

Elutka12 ale to co kupiłaś to chyba butelka a nie niekapek? Pytam bo właśnie chcę kupić NUKa, ale taki
NUK KUBEK NIEKAPEK Z MIĘKKIM USTNIKIEM 210ml 6m+ (3358883234) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A puzzle też takie mamy jestem z nich bardzo zadowolona chociaż nie położyłam tych puzzli w których są bardzo małe elementy tj. np. w literze B no i patrzę aby ich nie gryzł bo boję się, że odgryzie jakiś fragment puzzla :sorry2:

Eliana, trochę inny ten niekapek, bez uszu i inna szata graficzna. ale ustniki w avencie są takie same więc zasada picia też taka sama. przez odpowietrzacz się wylewa jak mały specjalnie dmuchnie w ustnik hehe. ale dokręca się dobrze, nie przecieka i łatwo mu z niego pić. bo np. mieliśmy niekapek z lovi i to było nieporozumienie, dziecko nic napić się nie mogło bo się zapowietrzał ciągle

vinga89 bardzo możliwe,, że jak dmuchnie w ustnik to tak się dzieje, ale nie było tego w tommee tippee. W tommee z kolei jest za duża dziura i dziecko się krztusi :no: a niekapek od 4 miesiąca...

Tego nie próbowaliśmy, ale ten Pierwszy Niekapek z uchwytami Tommee Tippee 4-7m+ (3352958095) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. I z niego strasznie dużo leci i Olaf się krztusi. Widać wszystkie chyba takie same robią. A myślałam, że niekapki też mają fajne bo z butelek jesteśmy bardzo zadowoleni.

Z tym drugim niekapkiem co wkleiłaś link nie miałam do czynienia, ale może być podobny do tych poprzednich (ta sam firma). Ja właśnie chcę spróbować NUKa bo czytałam o nim dobre opinie, ale niestety u siebie nie mogę go dostać, więc muszę się wybrać do smyka, a wolałbym go mieć od ręki, a nie czekać na przesyłkę z Allegro ;-) Bo ja niecierpliwa bestia jestem :-)

reklama
Do góry