Yasumi - nie chodzę w spódnicach i sukienkach od podstawówki:-), teraz to chyba kwestia przyzwyczajenia, kiedyś byłam naprawde duża(poprzednią ciążę zaczynałam z wagą 25 kg większą niż tę obecnie) i nie ma tragedii, mam wcięcie, chodziłam w bluzkach dość dopasowanych, też jest czym oddychać, ale nie traktuję tego jako wadę :-) i jak na swoją wagę jestem dość wąska w biodrach, choć oponka na brzuchu jest, ale nie potrafię chodzić w spódnicach (ostatnią sukienkę miałam ślubną - ale też próbowałam przekonać mamę do fajnego białego garniturka - bezskutecznie :-)), to raczej kwestia nawuku :-), ale się nie zarzekam
reklama
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
To ja sie pochwale pierwszym prezentem dla mojej dzidzi [od cioci dostala]
Zobacz załącznik 452314Zobacz załącznik 452315
aguga06
Fanka BB :)
To ja sie pochwale pierwszym prezentem dla mojej dzidzi [od cioci dostala]
Śliczne
A ja zakupiłam detektor tętna płodu
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
aguga ja wlasnie dzis bylam w sklepie i sie zastanawialam czy nie kupic tego doplera Podobno od 20stego ktoregos tygodnia dziala, Jak myslisz wato kupowac takie urzadzonko ?
aguga06
aguga ja wlasnie dzis bylam w sklepie i sie zastanawialam czy nie kupic tego doplera Podobno od 20stego ktoregos tygodnia dziala, Jak myslisz wato kupowac takie urzadzonko ?
Wiesz co ten co kupuję to można już używać teraz w naszych obecnych tygodniach.Malinova i Syneczki mają to urządzenie i słuchają już serduszek więc i ja też postanowiłam go zakupić .Byłabym spokojniejsza słuchając serduszka maluszka
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
to ja bym poprosila o nazwe jesli moge To jade do pl za tydzien to sie rozejrze
emotion_sickness - śliczny ten kosz, też mam zamiar kupić sobie na allegro używany, żeby mieć dzidzię bliziutko przy sobie, a poza tym, żeby móc przemieszczać się po domu
Dziewczyny, zapytam na tym wątku, bo jest właściwszy: czy któras miała fotelik samochodowy montowany na stelażu?, często się z tego korzysta, czy bajer jest przereklamowany?
Dziewczyny, zapytam na tym wątku, bo jest właściwszy: czy któras miała fotelik samochodowy montowany na stelażu?, często się z tego korzysta, czy bajer jest przereklamowany?
Ostatnia edycja:
aguga06
to ja bym poprosila o nazwe jesli moge To jade do pl za tydzien to sie rozejrze
Taki będę miała tylko ,że kolor niebieski
DETEKTOR TĘTNA PŁODU ANGELSOUNDS WYPRZEDAŻ! (2217626992) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
reklama
emotion kosz mojżeszowy super
Sonkaa rozumiem ze chodzi Ci o fotelik montowany na stelażu wózka, wiec my mielismy wózek x-lander i fotelik maxi cosi i nam sie przydawala ta funkacja jak np jechalismy na zakupy a synek zasnął w samochodzie, cyk wpinalismy fotelik w stelaż i mógł sobie spiochac dalej.Tutaj w irl rzadziej niz w PL sa uzywane gondole a bardzo popularne są wózki spacerówki z wpinanym fotelikiem i zanim dziecko przesiądzie sie do spacerówki to często do 6m-ca jeździ po prostu w foteliku zamiast gondoli.
Sonkaa rozumiem ze chodzi Ci o fotelik montowany na stelażu wózka, wiec my mielismy wózek x-lander i fotelik maxi cosi i nam sie przydawala ta funkacja jak np jechalismy na zakupy a synek zasnął w samochodzie, cyk wpinalismy fotelik w stelaż i mógł sobie spiochac dalej.Tutaj w irl rzadziej niz w PL sa uzywane gondole a bardzo popularne są wózki spacerówki z wpinanym fotelikiem i zanim dziecko przesiądzie sie do spacerówki to często do 6m-ca jeździ po prostu w foteliku zamiast gondoli.
Podziel się: