reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Ja dla Nati nie miałam przygotowanego prawie nic w rozmiarze 56. Mama moja mówiła że nie ma sensu, bo pewnie nawet tego nie założy, a tu wyszło, że ponad miesiąc w 56 ją ubierałam. Tylko że jak moja mama ją zaraz po porodzie zobaczyła to sama pobiegła do sklepu i mi masę ciuszków w 56 kupiła, tak że po inkubatorze od razu w swoje ubranka ją ubierałam. Teraz nie będę dokupywać zupełnie nic w małych rozmiarach bo mam pełno po Nati, a uważam że takiemu małemu dziecku kolor ubranek jest bez znaczenia i nawet chłopiec może w różu być. Później wiadomo że trzeba będzie chłopięce zestawy zakupić, ale na to będzie dużo czasu po porodzie:-D

reklama
ja na razie zrobilam zakupy na allegro dla siebie,kupilam 2 sukienki
ELEGANCKA SUKIENKA TANGO KOLOR MORSKI * rozmiar 48 (2231506114) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ANGORA SUKIENKA TANGO MARSZCZONA NA BOKU * roz 48 (2213975875) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
troche wieksze ,na razie sa ciut luznawe,nawet jakby byly dopasowane to i tak sie duzo rozciagaja,wiec moglam wziasc mniejsze rozmiary,tylko z dlugosci nieco skroce:)i bedzie ok

Yasumi sukienki śliczne a ja musze sie za jakąś rozgladnać bo wesele mi sie w czerwcu szykuje.Ale jakos nie mam koncepcji co do kroju a tak wogóle czekam bo nie wiem w jakim rozmiarze musze kupic.

W temacie rozmiarów to mnie wszyscy straszyli ze synek po mężu duzy sie napewno urodził i mialam większość ubranek na rozmiar 62, ale zrobił nam psikusa i urodził się 2 tyg wczesniej z waga 3030 i 50 cm wzrostu.Na szczęscie siostra dala mi kilka ubranek w rozmiarze 56 ale maz i tak musial leciec do sklepu po rozmiar 50 bo w 56 maly tez się topił.

cos na jesien dla karmiacych mam: :-D:-D:-D
ae21f274793d900290b4358b4c10be68.jpg

azorek,rewelka ta bluzka,hahaha:-D

sonkaa-czemu nie chodzisz????ja kiedys bylam wylacznie spodniowa ,odkad troche zeszczuplalam zaczelam byc bardziej kobieca,ze tak powiem i nie przejmuje sie ,ze nie mam talii osy i nog do nieba,mam wciecie w talii,czym oddychac i na czym usiasc,wazne,ze sie czuje dobrze sama ze soba i podobam sie mezowi:) nosze sukienki i spodnice,przed kolanko lub do kolana,bo taka dugosc jest dla mnie najbardziej odpowiednia,mam troche grubsze lydki ,wiec w dluzszych bym sie czula niekomfortowo(takich do polowy lydki,o tej dlugosci mysle),spodnie wyrzucilam z szfy,raz ,ze spadaly ze mnie po odchudzaniu a dwa ,ze jakos mnie teraz do nich nie ciagnie:p

Ostatnia edycja:
W sumie dopiero zaczęłam rozglądać się za ubraniami typowo ciążowymi i póki co podoba mi się coś takiego:

taka tunika: Product Detail | H&M PL

i te spodnie wydają się nie głupie: Product Detail | H&M PL

muszę ogólnie udać się do h&m i na żywo popatrzeć i przede wszystkim poszukać spodni jeansów rurek ciążowych.

mimi właśnie chciałam sobie ten model spodni-czarne na święta kupić, ale niestety nie pasowały na mnie. W biodrach były dobre, ale nogawki jakieś takie szerokie. A ja obcisłe muszę mieć, przynajmniej w udach :tak:

reklama
Na zdjęciach fajnie wyglądają, ale zobaczymy właśnie jak na żywo. Ja też chcę żeby były dopasowane i koniecznie zwężane na dole. A dla mnie to nie lada wyczyn znaleźć takie. W środę mam dużo czasu to na pewno się wybiorę.

Do góry