reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Azorek te drugie rybaczki rzeczywiście świetne.

Co do zakupów to ja już szaleję ale tak delikatnie, na razie chwytam coś jak się na promocjach trafi.Tez myslę ze co ma byc to będzie i te kilka ciuszków tego nie zmieni.No a co do kolorów to biorę dziewczęce bo gin wskazuje na dziewczynkę.Jak na nastepnym usg okaze sie ze to jednak chłopak to poprosze o zwrot kosztów:-) Mój P. mówi ze jak sie okaże ze to jednak drugi chłopczyk to ja bedę w tych ciuszkach chodziła:sorry2:

reklama
lori to masz meza z niezlym poczuciem humoru:-) ja na razie zakupow dla dzidzi robic nie bede...kusi i to bardzo ale na spokojnie sie wstrzymam mam czas:tak: sporo dostane sporo mam wiec tak na prawde wiele nie bede musiala dokupowac

azorek - mnie też te drugie się podobają
myślę, że mogą być wygodniejsze i na pewno noga się zmieści ;-) a puchnąć może nie będziesz, tzn tego Ci życzę :tak:

a ja zakupowo może poszaleję gdzieś w maju
sobie kilka rzeczy dokupiłam, resztę donoszę po poprzedniej ciąży
nie wiem jeszcze czy chcę wiedzieć co będzie:chłopak czy dziewczyna
chyba jednak nie chcę...a potem, jak już brzuch wyskoczy, to pewnie zmienię zdanie
Lili nam się nie pokazała do 36tc, więc muszę być cierpliwa;-)
po córci mam wszystko, a dla chłopaka może nazbieram po rodzinie

Azorek te drugie rybaczki mi się bardziej podobają.
Ja dzisiaj kupiłam 2maleńkie czapeczki i bodziaki,ale faktycznie ciężko coś neutralnego wybrać jak w kolorach białych czy beżu to jakaś różowa kokardka itp.Mam nadzieję,że ginek szybko określi płeć :-D

Azorek, rybaczki bardzo fajnie, tez muszę takie zamówić albo gdzieś znaleźć :-)

A ja dzisiaj kupiłam nie dla Dzidzi, ale dla starszego synka adidaski na wiosnę i szalenie mi się podobają:-)

mimii my dla synka zrobilismy wyprawke letnia bo za 1,5 tyg na wakacje lecimy i juz sie nie moge doczekac jak w nich bedzie smigał.Do tego ma zawaliste okularki przeciwsłoneczne tylko nie wiadomo czy bedzie chciał je nosic.

Lori mój synek nosi okularki przeciwsłoneczne latem, ale on starszy.

Ullana mi się bardzo podoba ta druga-jasna :-) Bardzo fajna :-)

Ja dla siebie kupiłam na razie tylko jeansy, bo coś czuję, że niebawem już się przydadzą. Za to dla dzidzi rozszalałam się niemożliwie. Wprawdzie gin powiedział ostatnio, iż wydaje mu się tylko, że to będzie chłopak, ale uznałam, że skoro mi również tak się wydaje, to coś w tym musi być:-)

Najwyżej córusi do bodziaków z samolotami i autkami dokupię różowe spodenki :tak:

reklama
Do góry