reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Aguga
to była ciąża bliżniacza,czułam się dobrze i po prostu mi wody odeszły,nie wiadomo czemu,Jula lezała jakieś 1,5 miesiąca w szpitalu,druga zmarła po zakażeniu gronkowcem po 8 dniach.

reklama
Anć pufa super, na ćwiczeniach na szkole rodzenia były takie, tylko sporo mniejszych rozmiarów oczywiście, i super się na niej siedziało, aż się wstawać nie chciało:-D
Paja ja też mam kojec motherhood i jestem z niego super zadowolona i myślę, że spokojnie może też posłużyć jako poduszka do karmienia. A rożek super:-)
Co do tej gąbki do wanienki to w szkole rodzenia położne też odradzały jej kupowanie, właśnie ze względu na gromadzące się w niej bakterie.
Malinowa zakupy super, najbardziej urzekła mnie ta tetrowa pielucha z kotkami i śliniaczek z imieniem:-)
emotion bardzo podoba mi się wzór tego kompletu:-) Nikolaa żyrafka też jest śliczna:-)

Dziewczyny, zakupki super:-) ja od 3 miesiecy przeglądam pościele i zdecydować się nie mogę, już niemal na pamieć znam te wzory, problem w tym ze wymyśliłam sobie ochraniacz dookoła łóżeczka a wzory zdecydowanie bardziej podobają mi się tych krótszych i bądź tu człowieku mądry:-(

charlois - to straszne co przeżyłaś z całego serducha współczuje

erde - o ile dobrze pamietam miałaś tak jak ja upatrzony wóziol mikado aston, miałaś go obczaić na żywo, udało się?

reklama
zakupy cudne jak zwykle

R przyniesie dodatkowa kase moze juz w przyszlym tygodniu wiec rusze do sklepu
narazie musze ruszyc po spodnie dla Kuby na nowy rok przedszkolny. Bluzek ma duzo wiec nie musze kupowac, choc czesc do odlozenia bo za krotkie rekawy sie robia

Emotion ja jakas durna jestem ale co to jest ta glowa kaczki

Anc pufa super, ja karmilam na lezacy i tak teraz pewnie tez, troche mi szkoda kasy

Do góry