jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
fajne te kolyski ale wg mnie na krotko, troche szkoda kasy. No chyba ze sie ma w nadmiarze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widziałam ten program. Gdybym tylko miała zdolności w tym kierunku to może tez bym uszyła;-)no właśnie ja jakby co to będę polowała na używaną bo przez te pół roku taki niemowlak i tak jej nie zniszczy ;-)
właśnie leci w dzień dobry tvn program o pościelach dla dzieci ... śliczna są i wpadł mi pomysł do głowy żeby samemu uszyć taką![]()
Mi tez podobaja sie kolyski, ale ja bym chciala taka drewniana. Umyslilam sobie ze musi byc rzezbiona z serduszkiem:-) Ehhh, nie wiem gdzie ja taka znajde. Szkoda ze te dzieciaczki tak szybko rosna, bo taka kolyska faktycznie starczy tylko na chwilke.
Masz rację. Jednakże ja mam juz łóżeczko turystyczne, które niestety nie ma regulacji wysokości;/ Dlatego wymyśliłam sobie kołyskę. Takie moje marzenie. Myślę, ze można upolować używaną w naprawdę fajnej cenie.fajne te kolyski ale wg mnie na krotko, troche szkoda kasy. No chyba ze sie ma w nadmiarze
co do łóżeczka to się nie zgodze że jest niepotrzebne. Moim zdaniem bardzo potrzebne o ile od 0 do 4 miesięcy dzidzia może spać np. na łóżku to później jest coraz bardziej ruchliwa i byn się bała że spadnie a już od 6 do 12 miesięcy kiedy dziecko zaczyna siadać chodzić to zawsze można wsadzić dołóżeczka i czlowiem jest spokojniejszy . Ja osobiście nie wyobrazam sobie nie mieć łóżeczka
Pieluszki tetrowe też są potrzebne dzieciaczki ulewają itp. zawsze można podłożyć pod główke w wózku, łóżeczku i nie trzeba X razy posieli zmieniać