reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Ptyśka, te skarpetusie biedronki to z h&m?? Ostatnio miałam je kupić :-) ale wzięłam parę innych rzeczy i odłożyłam je na następne zakupy :-) do tego jest też bluzeczka (albo body) i spodenki krótkie, ale takie typowo letnie więc chyba na jesień średnio przydatne, chociaż bodziak to się przyda :-) a cała reszta równie słodka :-)

reklama
Dziewczyny piękne zakupy!
A na skarpetki z biedronką to widzę, że nie tylko ja się czaję :-) Mimi też je miałam wziąć ale wzięłam kilka innych rzeczy i stwierdziłam że następnym razem :-)

i ja sie pochwale moim zakupem 2369489702_1.jpg jestem nuzaleniona od bodziakow z h&M

Arwen, super bodziak :-)

Ja fotki, swoich nowych zdobyczy wstawię jak odbiorę Olusia z p-kola, bo dałam mamie aparat żeby zdjęcia porobiła jak ta straż przyjedzie :-)

Ja tak samo miałam za dużo nie kupować bo po Olusiu mamy całe mnóstwo ciuszków, ale ciężko mi się oprzeć. Dodatkowo tłumaczę to sobie, że teraz dziewczynka to trzeba coś dokupić :-)

sonkaa, jesteś niesamowita :-) Michaś będzie mógł się przebierać do woli :-) jak tak przy Olusiu szalałam hehe. A oczywiście zakupu super :-)

arwen super pasiak:-)
mimii pewnie, że musisz, różowych po chłopcu nie masz ;-)
sonkaa śliczne kolorki:-)

My się wczoraj śmialiśmy z M. że body i śpiochy synuś będzie nosił jeden raz i będziemy wyrzucać zamiast prać, tyle tego naznosiłam do domu :-D I czuję, że to jeszcze nie koniec :rolleyes2:

reklama
ptyśka biedroneczki są przesłodkie :tak:
arwen bodziak z tygryskiem i w dodatku taki pasiasty powalił mnie na kolana.... chyba muszę się wybrać do h&m...
sonkaa super ciuszki :tak:
I ja w końcu się zebrałam i zrobiłam fotki, a takie różności kupiłam...
28.jpg29.jpg34.jpg30.jpg31.jpg32.jpg33.jpg35.jpg36.jpg37.jpg

Do góry