reklama
aguga06
Fanka BB :)
Ja też ,ale muszę się pozbyć różowego.Mam taki podobny na chłopca,ale z misiem koala heheaguga sliczne to rozowawe z kotkiem i pieskiem i ptasiorkiem :-)no zakochalam sie normalnie
Proszę Cię bardzo mogę odsprzedać,ale wymienić na coś chłopięcegoaguga.. ja tak jak azorek.. zamawiam te z kotkiem.. super!
Cuda są dla panienekmimi- w trzech ostatnich linkach było to:
Zobacz załącznik 468866Zobacz załącznik 468867Zobacz załącznik 468868
:-) było tyle cudownych rzeczy,że faktycznie miałam problem z wyborem, bo nie chcialam mamy do zera wyczyścić
Piękne,a te body z kucykiem powalające.
Ja powykładałam już różowe ciuszki ,na szczęście dużo ich nie było.Zamierzam je wystawić na allegro i zakupię coś w kolorze niebieskim itp
Mallinowa_Paula
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Ja ja zrobię zdjęcia wrzucę Wam swoje ciążowe rzeczy, które dostałam od znajomej. Jak na razie większość jest za duża, ale myśle że dorosnę.
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Sliczny azoreka jak na razie zamowilam sobie kolejny stanik o taki eBay - The UK's Online Marketplace
A ty zawsze kupujesz wg tej tabelki co podaja? [z tego co pamietam to sie znasz na tym trochu ]
Ja wlasnie zastanawiam sie bo zamawialam w piatek i czekam na przesylke , a boje sie ze bedzie za duze
reklama
Mallinowa_Paula
a ja się pochwalę jak mi krawcowa przerobiła spodnie ze zwykłych rurek na ciążowe :-) (i średnią znajomością PSa )
Zobacz załącznik 469505
oraz tym co udało mi się upolować:
Zobacz załącznik 469506Zobacz załącznik 469507Zobacz załącznik 469508Zobacz załącznik 469509Zobacz załącznik 469519
bluza już 6-9m, poczeka w szafie.
Zobacz załącznik 469505
oraz tym co udało mi się upolować:
Zobacz załącznik 469506Zobacz załącznik 469507Zobacz załącznik 469508Zobacz załącznik 469509Zobacz załącznik 469519
bluza już 6-9m, poczeka w szafie.
Ostatnia edycja:
Podziel się: