reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

ja teraz też patrzę na zapięcia, jak jest coś na plecach, albo śpiochy nie mają w kroku - to dyskwalifikacja :tak:, teraz nawet poszłam dalej i nie kupuję pajaców nie rozpinanych na brzuszku, choć z Majką używałam takich:tak:

reklama
aguga sliczne to rozowawe z kotkiem i pieskiem i ptasiorkiem :-)no zakochalam sie normalnie:-D
Ja też ,ale muszę się pozbyć różowego.Mam taki podobny na chłopca,ale z misiem koala hehe

aguga.. ja tak jak azorek.. zamawiam te z kotkiem.. super!
Proszę Cię bardzo mogę odsprzedać,ale wymienić na coś chłopięcego

mimi- w trzech ostatnich linkach było to:
Zobacz załącznik 468866Zobacz załącznik 468867Zobacz załącznik 468868

:-) było tyle cudownych rzeczy,że faktycznie miałam problem z wyborem, bo nie chcialam mamy do zera wyczyścić :-p:-D
Cuda są dla panienek

Piękne,a te body z kucykiem powalające.

Ja powykładałam już różowe ciuszki ,na szczęście dużo ich nie było.Zamierzam je wystawić na allegro i zakupię coś w kolorze niebieskim itp :-D

moje zakupy :

34qsba8.jpg

1zfpxdi.jpg

Ja ja zrobię zdjęcia wrzucę Wam swoje ciążowe rzeczy, które dostałam od znajomej. Jak na razie większość jest za duża, ale myśle że dorosnę.

reklama
Do góry