reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
mimii, jaki opiekuńczy braciszek! Teraz wybiera kucyki, a za parę lat będzie prał niechcianych adoratorów:-)

Dziewczyny, tak z praktyki: chyba nie ma co się rzucać na sukienki zapinane na pleckach? Boję się, że będą uwierać malucha, bo przecież będzie tylko leżeć:confused: Pytam bo niektóre są śliczne, ale mają taki grubo założony materiał na pleckach i do tego jeszcze z guzikami...

Ostatnia edycja:
mimi-- - śliczne ubranka, i fajnie, że Olus też wybiera, mi majusia tez pomaga i kręci noskiem, jak patrzę na coś jej zdaniem dziewczęcego

erde - sukienusia kochana

Właśnie zakupiłam takie spodenki na lato. Jakby się którejś z Was spodobały to dam znać jak przyjdą czy są rzeczywiście fajne. Ten sprzedawca na innych aukcjach ma calą rozmiarówkę. Ciężko dostać krótkie spodenki w dobrej cenie.
SPODENKI JEANS CIĄŻOWE rozm. S (2371991137) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ja też mam te spodenki i chciałabym kupić kolejne bo są rewelacyjne. Mam też od tego sprzedawcy tą spódnicę jeansową.

azorek84 stanik piękny!! Ja dziś też kupiłam kolejny, tym razem rozmiar większy :sorry2:
erde tak na logikę rzecz biorąc to dobrze kombinujesz z tymi guziczkami na plecach, też jestem tej myśli, ale zanim się zastanowiłam to kupiłam 2 welurowe pajacyki właśnie z takim zapięciem (na szczęście w lumpku) i nie wiem czy je założę. Może spróbuję, a jak Maluch się będzie awanturował to będę wiedziała, ze to guziki są sprawcą zamieszania ;-)

reklama
Przy Olusiu miałam ze 2-3 pary takich ciuszków zapinanych na plecach i to była masakra, ciężko się zakładało i zdejmowało, a Oli płakał bardzo. Miał je na sobie może raz, dwa. Teraz patrzę na zapięcia i wybieram te najwygodniejsze dla Maluszka.

Azorek, jaki ładny ten stanik :-)

Do góry