reklama
erde
Szczęśliwa Mama :]
mimii, jaki opiekuńczy braciszek! Teraz wybiera kucyki, a za parę lat będzie prał niechcianych adoratorów:-)
Dziewczyny, tak z praktyki: chyba nie ma co się rzucać na sukienki zapinane na pleckach? Boję się, że będą uwierać malucha, bo przecież będzie tylko leżeć Pytam bo niektóre są śliczne, ale mają taki grubo założony materiał na pleckach i do tego jeszcze z guzikami...
Dziewczyny, tak z praktyki: chyba nie ma co się rzucać na sukienki zapinane na pleckach? Boję się, że będą uwierać malucha, bo przecież będzie tylko leżeć Pytam bo niektóre są śliczne, ale mają taki grubo założony materiał na pleckach i do tego jeszcze z guzikami...
Ostatnia edycja:
azorek84
mama Amelii 2009
rany slicznosci tu pokazuje hehehe troche szkoda ze sie dziewuchy spodziewam bo i ja mogla bym cos zlowic nowego
a jak na razie zamowilam sobie kolejny stanik o taki eBay - The UK's Online Marketplace
a jak na razie zamowilam sobie kolejny stanik o taki eBay - The UK's Online Marketplace
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
ech slodkie dziewczynkowe ciuszki
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Właśnie zakupiłam takie spodenki na lato. Jakby się którejś z Was spodobały to dam znać jak przyjdą czy są rzeczywiście fajne. Ten sprzedawca na innych aukcjach ma calą rozmiarówkę. Ciężko dostać krótkie spodenki w dobrej cenie.
SPODENKI JEANS CIĄŻOWE rozm. S (2371991137) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ja też mam te spodenki i chciałabym kupić kolejne bo są rewelacyjne. Mam też od tego sprzedawcy tą spódnicę jeansową.
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
azorek84 stanik piękny!! Ja dziś też kupiłam kolejny, tym razem rozmiar większy
erde tak na logikę rzecz biorąc to dobrze kombinujesz z tymi guziczkami na plecach, też jestem tej myśli, ale zanim się zastanowiłam to kupiłam 2 welurowe pajacyki właśnie z takim zapięciem (na szczęście w lumpku) i nie wiem czy je założę. Może spróbuję, a jak Maluch się będzie awanturował to będę wiedziała, ze to guziki są sprawcą zamieszania ;-)
erde tak na logikę rzecz biorąc to dobrze kombinujesz z tymi guziczkami na plecach, też jestem tej myśli, ale zanim się zastanowiłam to kupiłam 2 welurowe pajacyki właśnie z takim zapięciem (na szczęście w lumpku) i nie wiem czy je założę. Może spróbuję, a jak Maluch się będzie awanturował to będę wiedziała, ze to guziki są sprawcą zamieszania ;-)
reklama
mimii
Fanka BB :)
Przy Olusiu miałam ze 2-3 pary takich ciuszków zapinanych na plecach i to była masakra, ciężko się zakładało i zdejmowało, a Oli płakał bardzo. Miał je na sobie może raz, dwa. Teraz patrzę na zapięcia i wybieram te najwygodniejsze dla Maluszka.
Azorek, jaki ładny ten stanik :-)
Azorek, jaki ładny ten stanik :-)
Podziel się: