Calineczka92
Fanka BB :)
Daj znać koniecznie jaki wynik .No ja jutro jadę ponownie na betę i proga wiec nocy po 6 pobudka i sobie postoje w kolejce, a później znowu oczekiwanie na wyniki do 17
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać koniecznie jaki wynik .No ja jutro jadę ponownie na betę i proga wiec nocy po 6 pobudka i sobie postoje w kolejce, a później znowu oczekiwanie na wyniki do 17
już nie mogę się doczekać jaki będzie wynik. Ostatnie badania robiłam w środęDaj znać koniecznie jaki wynik .
No jestem ciekawa, bo bierzesz nadal proga?już nie mogę się doczekać jaki będzie wynik. Ostatnie badania robiłam w środę
takNo jestem ciekawa, bo bierzesz nadal proga?
To zobaczymy jak ładnie wskoczyło
Krzyż też mnie boli, a dzisiaj doszły biodra.Mnie bardziej krzyż niż biodra, po dłuższym chodzeniu czuje większe ciągniecie w podbrzuszu
Ja mam teraz 2 drzemki dziennie tak mnie momentami spik dopada ,ze nie daje radyJa właśnie wstałam z drzemki, dłuższej niż 15 min.
ja mam to samo spałam dziś 3 razy i to nie na zasadzie ze o ide się położyć na chwile ,tylko siedzę i nagle jakby mi ktoś baterie wyłączyłJa mam teraz 2 drzemki dziennie tak mnie momentami spik dopada ,ze nie daje rady