reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2023

A moze byc tak bardziej nas mdli po tlustym np pizzy?
Mnie niezależnie, najbardziej ratuje mnie częste jedzenie małych posiłków, a i tak gdzieś bywają i wymioty.
Czy robilyscie progesteron na początku? Często sie robi to badanie? Wystarczy jednorazowe pobranie?
Tak, wystarczy zrobić sobie raz z betą i ocenić stan 😊, jak jest dobry to można spokojnie, jak słabszy to warto iść do gina i suplementować, ale o tym stwierdza lekarz 😊

reklama
Osobiście wolałabym zbadać i jak mieć niski to zacząć brać niż zestresować się plamieniami.
na różnym etapie są różne poziomy hormonów(mogą się zmieniać z godziny na godzinę), które dla lekarzy są normalne, a nam wydają się niskie. Czasem zanim dostanie się do lekarza, można stracić rozum ze stresu. Dlatego z mojego bogatego doświadczenia powiem, lepiej nie doszukiwać się problemów tam gdzie ich nie ma ☺️

na różnym etapie są różne poziomy hormonów(mogą się zmieniać z godziny na godzinę), które dla lekarzy są normalne, a nam wydają się niskie. Czasem zanim dostanie się do lekarza, można stracić rozum ze stresu. Dlatego z mojego bogatego doświadczenia powiem, lepiej nie doszukiwać się problemów tam gdzie ich nie ma ☺️
I dlatego lepiej zapobiegać niz później sie stresować 😉 wtedy nikt problemow szukać nie musi 😉

Cześć ☺ Nieśmiało się witam i mam nadzieję że już z Wami zostanę. Kilka dni temu mialam 34 urodziny, a w prezencie dostałam upragnione 2 kreseczki. Po 3 latach od rozpoczęcia starań, z biochemem po drodze. Miałam betę w 10dpo 7,74. Jutro i w środę będę powtarzać. Jeszcze podchodzę do sprawy bardzo ostrożnie, nawet boję się cieszyć, ale naprawdę liczę na to że będzie dobrze ❤
Po trzech latach starań już nawet nie wierzylam że w ogóle kiedyś wejdę na taki mamusiowy wątek 😭😭😭

Cześć ☺ Nieśmiało się witam i mam nadzieję że już z Wami zostanę. Kilka dni temu mialam 34 urodziny, a w prezencie dostałam upragnione 2 kreseczki. Po 3 latach od rozpoczęcia starań, z biochemem po drodze. Miałam betę w 10dpo 7,74. Jutro i w środę będę powtarzać. Jeszcze podchodzę do sprawy bardzo ostrożnie, nawet boję się cieszyć, ale naprawdę liczę na to że będzie dobrze ❤
Po trzech latach starań już nawet nie wierzylam że w ogóle kiedyś wejdę na taki mamusiowy wątek 😭😭😭
Trzymam kciuki kochana 💚🍀

Trzymam kciuki! Ja jutro rano tez na betę drugą

reklama
Ja po prawie 7🙂🙂

Do góry