reklama
Po wczorajszej wizycie dostałam skierowanie, dziecko ponoć duże do tego małe rozwarcie.Dlaczego już Ci wywołują? Cukrzyca?
Aa no jak trzeba to trzebaPo wczorajszej wizycie dostałam skierowanie, dziecko ponoć duże do tego małe rozwarcie.
A jak duże? Jak się czujesz?
aspekt
Fanka BB :)
Jak u Was?Dokładnie, jednak jeszcze mała załapała się na wrzesień
Tak, lampę dostałam na sale i mam wyciągać małą jedynie na karmienie. A z karmieniem u nas tak średnio, pokarm mam ale nie jakoś bardzo dużo i malutka ma problem z ssaniem przez wiezidelko, troszkę się męczymy, przez co raz dziennie dokarmiamy od dzisiaj modyfikowanym bo zaczęła z wagi spadać.
Ja się czuje bardzo dobrze, prócz tego że robienie siku nie jest zbyt przyjemne, ale poza tym wszystko super
olala25
@Eletronka @ewitka32 jak tam u Was, już po?
Hej, my już po. W zeszła niedzielę CC urodziłam zdrową córeczkę. Od środy jesteśmy w domu. Narazie uczymy się siebie nawzajem, ale po cichu muszę przyznać, że jest super grzeczna.@Eletronka @ewitka32 jak tam u Was, już po?
aspekt
Gratulacje!Hej, my już po. W zeszła niedzielę CC urodziłam zdrową córeczkę. Od środy jesteśmy w domu. Narazie uczymy się siebie nawzajem, ale po cichu muszę przyznać, że jest super grzeczna.
MimiiMalwina
GraaatulacjeHej, my już po. W zeszła niedzielę CC urodziłam zdrową córeczkę. Od środy jesteśmy w domu. Narazie uczymy się siebie nawzajem, ale po cichu muszę przyznać, że jest super grzeczna.
jak się czujesz??Ja od dzisiaj też w szpitalu u mnie też indukcja ze względu na obniżające się cukry na czczo... Mam założony balonik zobaczymy jak się dalej potoczy
reklama
Hej my już po, kroplówką z oksy i dzis po 15 malutka już była ze mną... Jest malutka w porównaniu do rodzeństwa 3100 gjak się czujesz??