Madziszy
Fanka BB :)
Wielkie gratulacje ❤❤❤Hej my już po, kroplówką z oksy i dzis po 15 malutka już była ze mną... Jest malutka w porównaniu do rodzeństwa 3100 g
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wielkie gratulacje ❤❤❤Hej my już po, kroplówką z oksy i dzis po 15 malutka już była ze mną... Jest malutka w porównaniu do rodzeństwa 3100 g
Wszystkiego najlepszego!Hej my już po, kroplówką z oksy i dzis po 15 malutka już była ze mną... Jest malutka w porównaniu do rodzeństwa 3100 g
gratulacje, dużo zdrówkaHej my już po, kroplówką z oksy i dzis po 15 malutka już była ze mną... Jest malutka w porównaniu do rodzeństwa 3100 g
A jak skurcze i ból po oksy?,ja dzis dostałam i zeroHej my już po, kroplówką z oksy i dzis po 15 malutka już była ze mną... Jest malutka w porównaniu do rodzeństwa 3100 g
Ja to mam wrażenie, że spontaniczne porody SN są teraz mało popularne Moim zdaniem to niekoniecznie dobre, ale rzadko lekarze chcą czekać do 41. tygodnia. Mnie też lekarz pytał parę dni przed porodem, jak już było rozwarcie, czy chcę indukować.Nie sądziłam że wywoływanie jest takie popularne...
Ja to widzę ze trzeba zmienić reguła Neagelego o dołożyć mu z tydzień do wyliczeń terminuJa to mam wrażenie, że spontaniczne porody SN są teraz mało popularne Moim zdaniem to niekoniecznie dobre, ale rzadko lekarze chcą czekać do 41. tygodnia. Mnie też lekarz pytał parę dni przed porodem, jak już było rozwarcie, czy chcę indukować.
@Akala oby jutro coś ruszyło!
Nie było najgorzej w porównaniu z poprzednim to nawet spoko wiadomo szału nie było ale tragedii też nie.A jak skurcze i ból po oksy?,ja dzis dostałam i zero
Nie było najgorzej w porównaniu z poprzednim to nawet spoko wiadomo szału nie było ale tragedii też nie. Po odejściu wód 35 min i mała była ze mną... Ale to trzecia ciąża więc przewidywali że jak ruszy to pójdzie szybciej