reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Informacyjnie w sprawie forum prywatnego to Czekamy, wszystko jest zgłoszone do administratorki forum, ale od początku wojny włączyła się aktywnie w pomoc Ukrainie, a reszta jest na drugim planie. Dostałam informację dzis, że na dniach powinnyśmy mieć już prywatne forum.

reklama
Gratulacje pięknych USG!

Czy ktoś może ma gołąbki? Boze dałabym wszystko żeby zjeść gołąbki 😭

Ponadto.. Noce roczniaka są wciąż takie mocno średnie.. pobudki 2-3 w nocy. Wczoraj wieczorem zobaczyliśmy ze w uchu jest dość dużo wydzieliny, która jest poza zasięgiem patyczka. Dzisiaj byliśmy u pediatry i stan uszu pozwala na krople póki co. Jeśli nie dadzą rady to laryngolog. Hubert wazy 11,3 kg. I mierzy 84 cm. Dodatkowo wychodzą tez górne czwórki. Pani doktor zasugerowała też odejście od nocnego karmienia, argumentując to, tym że żołądek może sie przyzwyczaić i tak już będzie sobie wstawal jeść. Spróbujemy podać wodę i zwiększyć kolacje. Dodatkowo mamy skok, zaczyna sie tryb „zosia samosia”. Do fotelika jest okropna niechęć wiec próbujemy kolejnego. Dzisiaj zwymiotował mi pół auta w drodze na zakupy wiec było super. Poza tym paliwo 7,19. Kur… Serio? Dobrze, ze moja wiocha jest na tyle rozwinięta, że mamy potrzebne sklepy w zasięgu ręki. Ale mój mąż dojeżdża.. chyba sie przesiądzie na pociąg. 🙄 Albo zrobi auto w gazie bo jak tu dalej … zaraz będzie 9-10 zł.
Kochana szacun,jak tak czytam te wczesnodziecięce tematy z ciążą w tle to chyba serio matka natura wiedziała jak kierować w moim przypadku... ;)

Informacyjnie w sprawie forum prywatnego to Czekamy, wszystko jest zgłoszone do administratorki forum, ale od początku wojny włączyła się aktywnie w pomoc Ukrainie, a reszta jest na drugim planie. Dostałam informację dzis, że na dniach powinnyśmy mieć już prywatne forum.
Dzięki za wiadomość...No to czekamy na spokojnie
Najważniejsze by z każdą z nas było dobrze...
Myślami jestem dziś z Dianą, no nie da się inaczej ♡

Gratulacje pięknych USG!

Czy ktoś może ma gołąbki? Boze dałabym wszystko żeby zjeść gołąbki 😭

Ponadto.. Noce roczniaka są wciąż takie mocno średnie.. pobudki 2-3 w nocy. Wczoraj wieczorem zobaczyliśmy ze w uchu jest dość dużo wydzieliny, która jest poza zasięgiem patyczka. Dzisiaj byliśmy u pediatry i stan uszu pozwala na krople póki co. Jeśli nie dadzą rady to laryngolog. Hubert wazy 11,3 kg. I mierzy 84 cm. Dodatkowo wychodzą tez górne czwórki. Pani doktor zasugerowała też odejście od nocnego karmienia, argumentując to, tym że żołądek może sie przyzwyczaić i tak już będzie sobie wstawal jeść. Spróbujemy podać wodę i zwiększyć kolacje. Dodatkowo mamy skok, zaczyna sie tryb „zosia samosia”. Do fotelika jest okropna niechęć wiec próbujemy kolejnego. Dzisiaj zwymiotował mi pół auta w drodze na zakupy wiec było super. Poza tym paliwo 7,19. Kur… Serio? Dobrze, ze moja wiocha jest na tyle rozwinięta, że mamy potrzebne sklepy w zasięgu ręki. Ale mój mąż dojeżdża.. chyba sie przesiądzie na pociąg. 🙄 Albo zrobi auto w gazie bo jak tu dalej … zaraz będzie 9-10 zł.
Coś jest z tymi gołąbkami bo ja nigdy nie przepadałam a ostatnio jak mama mnie zapraszała na urodziny to zamówiłam sobie właśnie gołąbki :D mama była w szoku bo nigdy ich nie jadłam, mam nadzieję że się nie domyśla niczego

Pytanie robiłam betę 28.01 wynik mam 775,4 02.03 miałam 1932 a dziś tylko 5659. Wynik poniżej normy czy to oznacza brak ciąży .... Czy jest jeszcze nadzieja ?

Pytanie robiłam betę 28.01 wynik mam 775,4 02.03 miałam 1932 a dziś tylko 5659. Wynik poniżej normy czy to oznacza brak ciąży .... Czy jest jeszcze nadzieja ?
Oczywiście że jest nadzieja, beta wzrosła. Jeżeli jest poniżej normy to powtórz badanie w środę. Hormon rośnie skokowo. A wartość jest odpowiednia do tygodnia ciąży?

Sprawdź sobie w kalkulatorze bety wzrost. Minimum 66% w przeciągu 48h. Jesli sie mieścisz, wszystko jest okej❤️
Wklejam niżej link

reklama
Dzięki za wiadomość...No to czekamy na spokojnie
Najważniejsze by z każdą z nas było dobrze...
Myślami jestem dziś z Dianą, no nie da się inaczej ♡
przyjęli mnie na oddział położniczy. Czekam na badanie. Nie wiem czy będzie usg. Nie wiem czy zostaje na noc…. Poki co nie wiem nic….

Do góry